Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek mi a legvadabb vágyatok?
Igazából a 21,és 38 válaszadók biszexek itt csak.
A többi nem vont be nőt a vágyaiba.
Nem tudom, te biszex vagy, vagy csak idetévedtél, de elárulom, a bi férfiak nem úgy működnek, hogy egyszerre szeretnének nővel és férfivel lenni.
Én bi pasi vagyok, és voltam már FFN hármasban, amikor a másik farka a fenekemben volt, a nő meg szopta az enyémet. Így a legvadabb vágyamban továbbra is az szerepel, hogy egyszerre kettő, vagy több férfivel legyek együtt.
43
Azt gondoltam hogy a bi ,attól bi hogy mind a két nem felé vonzodik.
De itt majd mindenki a legvadabb fantáziára ,homoerotikus vágyakat vetitett ki...
A kérdés a legvadabb vágyakról szól. Attól, hogy a válaszolók a homo vágyaikat írták le, nem azt jelenti, hogy melegek lennének. Ezek a legvadabb vágyaik, miközben lehet, hogy a barátnőjükkel, feleségükkel romantikus estét töltenek.
Egy ilyen kérdésre adott válaszokból azt a következtetést levonni, hogy mindegyik meleg, mert nem írnak nőkről a vágyaik között, elég merész gondolat.
46
Ha a legvadabb vágy ,majd minden esetben pusztán meleg gondolat, nem a csajom a barátnőjével, hugával-tetszés szerint cifrázva, és még
egy pasi mondjuk, akkor elgondolkodnék mennyire vagyok bi...
49
Jézus, Bi vagy és nővel is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!