Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek mi a legvadabb vágyatok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.2020. ápr. 11. 18:35
31/74 anonim válasza:
Egy 16-18 éves, kissé lányos szűz srácot leszopni. Annyiszor, ahányszor akarná.
32/74 anonim válasza:
Egyik srác a méretes farkam szopja,másikuk a seggem nyalja ,majd hol felváltva hol pedig egyszerre vadul megdugnak!
33/74 anonim válasza:
Tegnap pont azon járt az eszem milyen jó lenne valakit leszopni mikozben az egyik ujjam a fenekeben van. Aztan a szamba elvezne. Masik hogy kuldene nekem olyan videokat amin elelvezik és arra kiverni.
34/74 anonim válasza:
Női ruhában lenni és vagy 8-10 nagy faszu kanos srác kurjon szét és élveztem tele. A másik 10 pedig a számba lőjön.
35/74 anonim válasza:
Női ruhában vagyok kifestve meg minden, 2néger srác megdug egy proba fülkében aminek nincs függönye és a vásarlok néznek minket. Az egyiket szopom a másik pedig a háturól csinálmeg de a végén ő is a számba élvez.
36/74 anonim válasza:
Azt akarom, hogy hetero legyek
37/74 anonim válasza:
Órákon keresztül szopni egy idősebb férfi lankadt farkát.
38/74 anonim válasza:
Én szívesen részt vennék egy olyan bukkake partin, ahol egy csaj és én kapnánk az anyagot a pasiktól. Közben smárolnék a csajjal, nyalogathatnám a puncijából és a cicijéről a cuccot és a végén jól megdugnám őt.
39/74 anonim válasza:
Hogy én szűz passzívként két aktívval veszítsem el a szüzességemet.
Vagy két testes, nagy darab szőrös aktívval vagy két vékony és teljesen szőrtelen aktívval :P a kettő közül bármelyik lehet :P
Úgy közben az egyik hevesen dugja a seggem hátulról vagy alulról, addig a másikat szopom, és cserélnek :)
És ameddig az a hátsó belémélvez, addig a másik vagy a testemre vagy az arcomra...
Esetleg én női ruhában vagyok... bár ez nem feltétel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!