Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is volt aki jobban élte a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt aki jobban élte a más srácokkal való szexet huszonévesen? Változhat a tetszés?

Figyelt kérdés

Nőkből szoktak tetszeni bármilyen korúak. Ha egy nő szép, akkor tetszik akár 16, 26, 36 vagy 46 évesen is. Persze főleg a tőlem 5-10 évvel fiatalabbaknál próbálkozom, de a tetszés más dolog. Szóval tetszhet bármilyen korú nő.

De férfiaknál a mai napig bennem van, hogy a durván 18-25 éves srácok tetszenek csak. Ez így volt 20 éves koromban, 25 évesen és most is. Viszont ott meg már nem akarom magam égetni, mint emlékszem az én fiatal koromban is csinálták a 30-40-50-es férfiak, hogy ki volt írva, hogy pl. "korhatár: 20-28", de teljesen leszarták, csak azért is írtak és nyomultak ezerrel. A dagadtak is ugyanígy, amikor ki volt írva, hogy csak vékony, átlagos vagy sportos alkat tetszik. Aztán még ők anyáztak, amikor normális hangnemben el lettek utasítva. Ezek a kéretlen nyomulások eléggé megmaradtak.

Elment a kedvem a férfiakkal való szextől az utóbbi pár évben. 2 éve nem voltam másik férfival és nem mozgat meg a dolog már most sem. Jó, lehet ha jönne egy tíz évvel fiatalabb srác és felkínálná a seggét, akkor elkapnám, de most az hogy tegyek érte, ismerkedjek, stb már nem érdekel.

34/F

2020. ápr. 11. 15:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok de előre félek mi lesz majd később. Nagyon intelligensen írtad, mintha magam olvasnám. Nekem is megvan az öregek nyomulása, stb. Bár nem kor kérdés közbe rájöttem, mert mások is ilyenek. A rondábbak pl. A lényeg, hogy én igyekszem amíg lehet még ismerkedni majd. De félek mi lesz öregebben...
2020. ápr. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!