Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex vagyok?
Eddig mindig csak a csajok érdekeltek,egyfolytában udvaroltam nekik,de egy nap egy fiú mondott nekem egy szexuális megjegyzést és azóta minden este vele fantáziálok és arra gondolok hogy milyen lehet a farka,meg milyen érzés lenne a farkát a számba venni.
Szerintetek ez csak egyszerű kíváncsiság vagy biszex vagyok?
Fölösleges kategorizálnod magad, én meleg vagyok mégis a melegek 80 százalékával nem is tudnék mit kezdeni, annyira más az ízlésem, miközben persze semmi extrémitásom nincs, mégis mintha akkora világ választana el a többségtől mint a heteró léttől.
A szexualitásnak rengeteg árnyalata van, ha az a kérdés hogy ez most neked bejön-e a válasz igen. Nagyon szigorúan véve nevezhetjük biszexualitásnak is, és kömnyen lehet, van egy ilyen oldalad is, ami még felfedezésre vár.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Azt hiszem,hogy igazatok van és tényleg biszexuális vagyok.És ha tényleg van ilyen énem,akkor fel fogom fedezni magamban! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!