Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Inkább lányokra vágyom, de a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább lányokra vágyom, de a srácokkal olyan könnyű. Más biszex is volt már ebben a helyzetben? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

24 vagyok, kb tíz éve tudom hogy biszex és 5 éve próbáltam ki, de mindig csak mellékesként éves szinten a barátnőzés, csajozás mellett. Háromszor több lánnyal voltam eddig, mint sráccal.

Utóbbi egy évben viszont valamiért nagyon nehéz lett a csajozás, pedig se a külsőm, se a "dumám", személyiségem nem változott a korábbihoz képest amikor sikeresebb voltam. Konkrétan az utóbbi egy évben egy lánnyal voltam, vele is csak párszor januárban.

Mondanom sem kell, "pasizni" meg semmi, mert szerintem jól is nézek ki és normális vagyok. Romeon mindig találok napok alatt megfelelő partnert ha felmegyek. Análban csak aktív vagyok, de a kölcsönös szopásban benne vagyok. A lényeg, hogy tudjátok milyen nehéz csajozni és ahhoz képest milyen könnyű férfi partnert találni, viszont ilyenkor félek hogy ellustulok és csak azért fogok sráccal találkozni csajozás helyett, mert lustaságból a könnyebbet választom. De közben meg szerelmes csak lányba tudok lenni, kapcsolat lánnyal érdekel, utcán ezerszer inkább a csajokat nézem meg a srácok helyett. Olyan ember meg nem akarok lenni, aki biszexnek vallja magát, de közben évek óta nem volt nővel, meg azt sem tudja hogy kell velük ismerkedni.

2018. aug. 28. 17:14
 1/3 anonim válasza:
100%
Én is így érzek
2018. aug. 28. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert már nem a tizenévesekhez (akik könnyen adják magukat) idősebb vagy.

Azért már 25 éves nő azért megválokatja a partnereit...meg gondolom Te se a fogatlan bányarémekre hajtasz :)

Megfelelő partnert találni nagyon nehéz pláne egy pasinak. Én mondjuk nő vagyok és még így is elég nehéz volt találni partnert.

Lehet mást is figyelembe kell venned.

Lehet ne tedd olyan magasra a lécet.

2018. aug. 29. 07:47
 3/3 honbandi ***** válasza:
100%
Szerencsés vagy! Merre hol sikerült találnod megfelelő partnert? Én is keresgélek partnert, inkább hölgyet, de minden jóban benne vagyok!
2019. júl. 29. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!