Mi az oka, hogy a nők ennyire könnyű helyzetben vannak?
#1 Sok mindent megdugnék, de ezt a nőt nem. Az viszont sokat elárul, hogy 190 cm-es, izmos pasik tülekednek érte.
Olyan mintha egy elhízott, szakállas, ápolatlan nerdért tolonganának fiatal, sportos lányok, csak az elképzelhetetlen, ez meg valóság.
3#
Azok ugyan annyira 190-es izmos pasik, mint amennyire a csajként regisztráló pasi nő.
#4 Meg tudlak érteni.
#5 Nincs semmi okuk, hogy hazudjanak. Amíg egy képet nem küldenek, addig úgy sincs találka, azon meg látszik, ha nyeszlett vagy elhízott. A PSL is tele van gymcelekkel.
Elnézést, hogy nőként hozzászólok, de a lány a képen egyáltalán nem csúnya. Elhízott, az igaz, és a haja kicsit fura, de szép szabályos arca van, és kedves mosolya. Ha lefogyna akkor a férfiak nagy része igenis megfordulna utána az utcán.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy vannak olyan férfiak, nem is kevesen, akik a túlsúlyos lányokat szeretik, akkor nem értem, min kell meglepődni.
Ráadásuk ilyen "20 centis farkam van nem dugunk?" jellegű véglények már akkor is ráírnak a lányokra, ha nincs is róla kép. Én nem hinném, hogy ettől mi nők könnyebb helyzetben lennénk, nem ilyen férfiakkal lesz majd komoly kapcsolatunk. Sőt, inkább ijesztő, hogy a férfiak nagy részét ennyire nem érdekli, ki van a másik oldalon, amíg dugható. Ezért is regisztrál le sok normális lány a társkeresőről néhány rossz tapasztalat után.
Te ezt komolyan elhiszed? Most írod, hoyg te nem dugnád meg. Akkor hogy lehetsz akkor suttyó, hogy elhiszed, hogy a nálad jobbak megdugnák? Használd már az eszed, ha egyszer ott van a nyakadon, te nagyon idióta.
Azon kívül akik a nőnek írnak, azok talán nm hazudhatnak? Gondolod, tényleg 190 cm-es, és tényleg 20 cm-es a farka, csak mert leírta? Én meg Nikola Tesla vagyok, mert most ideírom.
És szerinted melyik nőnek kell olyan férfi, aki ezt írja elsőnek? Mármint a farokméretét, meg hogy hogy néz ki, meg hogy "most szingli vagyok, úgyhogy randiznék veled" - ergo ha ló nincs, jó a szamár is, kéne valaki, akivel dugok, amíg az exem meg nem bocsát.
Komolyan, hogy tudsz ennyi ésszel létezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!