Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Kinek jönnek be nagyon a szép cigánylányok?
Figyelt kérdés
Mert nekem mostanság nagyon. Mármint külsőre. Sajnos sokuk ordenáré.2019. jún. 16. 13:13
1/22 anonim válasza:
Sajna nem voltam még egyel sem, pedig imádom őket :)
2/22 anonim válasza:
Kipróbálnék egyet egyszer, nagyon kis vadak és izgatóak 22/f
3/22 anonim válasza:
külsőre nekem is de a viselkedésük némelyiknek több mint elég hogy ne akarjak semmit ennek ellenére nekem a szép fehér bőrü lányok is tetszenek és a bőrszín eléggé hátul van szerintem az emberek szempontjai között :)
4/22 anonim válasza:
Nekem volt alkalmam szexelni velük párszor, pedig alapjáraton van bennem egy kis rasszizmus sajnos. De hihetetlen jó volt mind a három lánnyal a szex. Talán hozzátett az is , hogy úgy éreztem valami tiltott dolgot csinálok. Tudod mintha valami állattal szexelnél. De fantasztikus volt. Egyébként azóta valahogy el is múlt belőlem a rasszizmus.
6/22 anonim válasza:
Igaz én cigánysráccal voltam de nagyon jó volt meg be jött a rossz fiú külső közben meg tök érzékeny ha párjárol van szó
Cigány lánnyal ki probálnám magam
Mondjuk én fél vér vagyok de nem látszik 😅
22/L
7/22 anonim válasza:
Imádom a friss húsukat a fiatal roma tiniknek
10/22 anonim válasza:
Nekem is bejonnek, sok szép emlék fűz hozzájuk. Ha van itt bevállalós roma tinilány, írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!