Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, fiúk! Kinek jönnek be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Kinek jönnek be nagyon a szép cigánylányok?

Figyelt kérdés
Mert nekem mostanság nagyon. Mármint külsőre. Sajnos sokuk ordenáré.

2019. jún. 16. 13:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Rosszlanyok.hu - eleg sok a cigany csaj
2019. jún. 16. 14:28
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Én két évig jártam egy gyönyörű cigány lányhoz velem egykorú volt nem vagyok rá büszke mert van feleségem de a kapcsolat 15 év alatt már szinte bérlőtársi lett a feleségemmel

Nagyon jó volt vele ő nem az alpári stílussal rendelkezett sőt az ismerőseim 90% a nem éri el a színvonalát

A két év alatt többször fordult meg a fejembe hogy el kellene válni és őt fel vállalni

Minden másodpercét imádtam amit vele töltöttem de nem mertem meg tenni

Két év után elköltözött és megszakadt a kapcsolat is úgy éreztem magam mint a kivert kutya még mai napig is négy év után naponta jár a fejembe hogy miért nem léptem

Gyönyörű nyitott gondolkodású mindég mosolygott nevetett öröm volt vele egy légkörbe lenni de talán mert cigány származású volt ezért nem mertem meg lépni a dolgot

2019. jún. 16. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

Szeretném kiprobálni milyen lehet egy tartósabb kapcsolat egy roma lànnyal. De pl:gyereke meg hasonlók biztosan nem akarnék töle.

Persze csak,ha túllépünk a kinézeten,cigànyos megjelenesű baratnőm (kreol) volt. Rá is játszott néha:öltözködéssel de inkább röhelyes volt mint hiteles.

2019. jún. 17. 10:20
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

Nekem. Ritka az, aki értelmesebb is, sajnos. Viszont volt szerencsém egy olyan lányhoz, aki ki akart törni a gettóból. Neten ismerkedtünk meg, tök jóba lettünk és mivel a legalja helyről jött(valahonnan Borsodból), nem ismert senkit a fővárosban, mondatjuk, hogy befogadtam, mint lakótársat.18 volt akkor, én 26. Rendesen dolgozott, látszott rajta, hogy valóban komolyan gondolja, hogy jobb életet akar. 2,5 évig éltünk együtt, de nem mint pár, csak barátok, sok szexualitással megfűszerezve :)

Már nem a lakótársam, de napi szinten tartjuk a kapcsolatot, a legjobb barátok lettünk :) 29/f

2019. jún. 17. 10:50
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
Én szeretem, mert izgatóak. Ha találnék egy bevállalós tinicsajt aki lenne velem... :) :) Nem lennék érte hálátlan neki az biztos :D :D
2019. jún. 17. 11:30
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Sok a jó cigány csaj. Kb 18 alatt.

Utána jön ÁLTALÁBAN az életmódjukból és az ostobaságukból fakadó következmény. Kevés olyan cigány van, aki nem hagyja el magát , miután már nem olyan fiatal és nem tehet büntetlenül azt a testével, amit akar.

És vannak a Romák(!), akik származásukat tekintve cigányok, akik törekszenek a beilleszkedésre, tanulásra, munkára.

2019. jún. 19. 16:32
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Nekem cigány a csajom. Volt már 1 pár barátnőm, feleségem, de mindegyik közül ő a legjobb. A szociális neveltetés...... Tudja mi az asszony dolga! Főz, mos, takarít.... Mellette imádja a sexet. Tud szeretni, aggódni, nem követelőzik, tud kérni, megköszönni, hálás lenni. Meg kérdezi reggel, hogy aludtam, mit szeretnék ma enni. Dolgozik, sportol...... Normálisan viselkedik, öltözködik, beszél. Meg lehet vele jelleni.
2019. jún. 20. 05:59
 18/22 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon izgatóak a szép cigánylányok, verik a magyar csajokat. Egyszer jó lenne kipróbálni egyet!
2019. jún. 20. 11:58
 19/22 anonim ***** válasza:
87%
Volt már több cigány csajom is. Jó volt velük!
2020. febr. 28. 10:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A pàrom oda van èrtük, de èn nem az vagyok. N
2020. febr. 28. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!