Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, fogadható ez a hozzáál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fogadható ez a hozzáállásom?

Figyelt kérdés

Szóval fiúkkal mindent szeretnék kölcsönösen, lánnyal viszont csak azt szeretném ha én kényeztetném őt. Nem tudom elmagyarázni, valahogy túl szépnek tartok egy lányt ahhoz hogy engem nyaljon, nincs is szép puncim meg mellem, egyszerűen úgy érzem hogy nem érdemlem meg a kényeztetést tőle, nem akarok úgymond rossz élményt okozni neki.

Lányok, ti ilyenben benne lennétek, vagy számotokra fontos a kölcsönösség?

20N

2020. ápr. 8. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán benne 😀

26/L

2020. ápr. 9. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azért odaédesgetném magam mert ez így túl aranyos és önzetlen a részedről. :D És akkor még pluszban istennőnek érezném magam akinek egyedül sikerült megnyitni téged hogy ellazulj velem.
2020. ápr. 9. 01:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na jó ezt mintha én írtam volna, ugyanígy érzek.
2020. ápr. 9. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy nincs szép puncid vagy melled.

(Bocs a belekotyogásért.)

2020. ápr. 9. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1éjszakára oké.

De párkapcsolatban kiráz az ilyen lányoktól a hideg,mert ha csak magamnak szeretnék bármit akkor csinálom egyedül.

19/L

2020. jún. 17. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!