Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha tudom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha tudom, hogy abnormális a hozzáállásom?

Figyelt kérdés

Ubdorodok a kisbabáktól, illetve az egész terhességtől. Rettegek az egész folyamattól, és nem tudok mit kezdeni a gyerekekkel. Ráadásul fülproblémáim vannak, nem bírom a hangos zajokat és gyerek rohadt hangos.. plusz pánikbeteg is vagyok. De ezek ellenére mégis úgy vagyok vele, hogy egyszer szeretnék egy gyereket (főleg, mert a barátom mindenképp szeretne majd), de rettegek attól, hogy át kell mennem ezen a sok mindenen ahhoz..

Mit tegyek, hogy megváltozzon a véleményem? Segítsetek!

22/L

2018. dec. 26. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"főleg, mert a barátom mindenképp szeretne majd"

Nem, te nem szeretnél gyereket.

2018. dec. 26. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Ilyen hozzáállással inkább meg se forduljon a fejedben gyerekvállalás.

Ha eleve így állsz hozzá, hogy undorodsz a gyerekektől, meg idegesítenek akkor inkább ne!

Az én anyám is pont olyan volt mint te. Csak apám kedvéért vállalt be, egyébként sosem akart, és ezt meg is éreztem és érzem a mai napig.

2018. dec. 26. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Pont az ilyenek fogják idegből verni a gyereket.
2018. dec. 26. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha undorodsz a babáktól akkor inkább ne akarj gyereket!!! Egy anyukának szeretni kell a gyerekét, nem undorodni tőle.

Én alig várom, hogy majd gyerekem legyen. Szerentem nagyon aranyosak a babák :)

21f

2018. dec. 26. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Majd idővel máshogy fogsz hozzáállni a dolgokhoz.

De amig undorodsz a gyerekektől, és csak a pasid miatt mennél bele a gyerekvállalásba, nem önszántadból addig ne vágjatok bele, mert nem lenne jó vége a gyerekre nézve.

2018. dec. 26. 17:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy attól félek, hogy magától nem fog változni a hozzáállásom. :/ És nyilván addig nem akarnám bevállalni a gyereket, amíg így érzek.
2018. dec. 26. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet h fog változni a hozzáálásod, lehet h nem.

Én 25 éves voltam mikor éreztem h szeretnék gyereket. Előtte nem igazán mozgatott meg bennem semmit a dolog.

De nem is "undorodtam" tőlük. Csaknem éreztem h nekem való feladat lenne egyenlőre.

Azt tanácsolom, h várj még egy pár évet, mert lehet h változik majd a dolog. De azért mert a pasid szeretne ne vállalj olyat, amire nem érzed magad alkalmasnak, és még a gondolatátol is rosszul vagy

2018. dec. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!