Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez abnormális?
Nem tudom miért, de egy jó ideje csak az izmos férfiak vonzanak. Hangsúlyoznám a férfi szót, magyarán nem az idétlen középiskolás fiúkra gondolok akik csak a kondiig és a Tibi atya posztokig látnak el. Mindegy...
Szóval akárhányszor járok-kelek az utcán vagy akárhol, és meglátok egy pasit akin látszik, hogy törődik a testével (ne adj' Isten még ha valamilyen mozgástól az izmai meg is feszülnek), rögtön felizgulok. Már most is benedvesedtem ahogy ezt leírtam és elképzeltem.
Kezd frusztrálni a dolog, mert minden alkalommal így járok ha látok egy izmos embert. Elkezdek fantáziálni, hogy miket csinálnék a testével. Nagyon nagy a kísértés, hogy oda menjek és végigsimítsak a karján, a vállán, vagy akárhol.
Ez valami aberráció?
19/L
Dehogy abnormális,minden lány ránk izmos palikra vágyik,csak keveseknek adatik meg,hogy megkapja,mert elvárásunk nagyon magas a nők felé.
Te milyen vagy?Figyelsz magadra?Sportolsz?Nőiesen izmos,feszes vagy?
Ha igen akkor engem végig simíthatsz,eléggé ki vagyok sportolva. :)
28Ffi
Gondolkozz te lány,...ahogy egy pasi a nő csípőjét és keblét nézi,úgy a nő a pasi izomzatát,kiállását stílöli,...ez nem aberráció!!!
Minden ember elsősorban a testiség és szépség alapján válassza meg a párját,...vagy csak a szexuális kielégülését,...de ettől még nem zárja ki a lehetőséget,hogy olyan ember mellett kössél ki,ki csúnya,de pénze van,vagy szimpla átlagos alkata van,de az összhang megvan köztetek,...tökéletes férfi/nő nincs,mindkettőben van valami szépséghiba/zakkantság! :)
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!