Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez abnormális?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de egy jó ideje csak az izmos férfiak vonzanak. Hangsúlyoznám a férfi szót, magyarán nem az idétlen középiskolás fiúkra gondolok akik csak a kondiig és a Tibi atya posztokig látnak el. Mindegy...
Szóval akárhányszor járok-kelek az utcán vagy akárhol, és meglátok egy pasit akin látszik, hogy törődik a testével (ne adj' Isten még ha valamilyen mozgástól az izmai meg is feszülnek), rögtön felizgulok. Már most is benedvesedtem ahogy ezt leírtam és elképzeltem.
Kezd frusztrálni a dolog, mert minden alkalommal így járok ha látok egy izmos embert. Elkezdek fantáziálni, hogy miket csinálnék a testével. Nagyon nagy a kísértés, hogy oda menjek és végigsimítsak a karján, a vállán, vagy akárhol.
Ez valami aberráció?
19/L
2015. szept. 17. 09:13
11/12 anonim válasza:
Ha farkalna valaki rendszeresen, alaposan téged, nem lenne ilyesmi veled.
12/12 anonim válasza:
Át tudom érezni, velem is ugyan ez van. Amióta nincs barátom, teljesen felizgulok a szexi testű pasikra, hát még ha helyesek is...én is foglalkozom a testemmel, popsimmal, de sajnos a számomra ideális pasik nem igazán találnak meg. Pedig néha úgy érzem, ha egy ilyen izmos pasit látok, hogy legszívesebben rögtön szexelnék vele egyet. Ez abnormális?:) Nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!