Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk! Ti milyen korosztályt kerestek fiúk terén?
Figyelt kérdés
Miért pont azt? Kort is írjatok2020. márc. 30. 12:15
2/13 anonim válasza:
Én kipróbálni szeretnék pár dolgot, 16-18 érdekel elsősorban.
30/f
4/13 anonim válasza:
16-25 közötti passzív srácok!Bejönnek.:)
Én 28 vok. Eddig szerencsére mindig találtam ilyen fiúkat. Van pár fix haver. Mondjuk van amelyik nem bi hanem meleg.
5/13 anonim válasza:
15-25, nem tudom miért, talán lehet azért mert a kevésbé férfias pasik jönnek be, tehát egy nagydarab, szakállas, szőrös mellkasú pasi nem az igazi számomra
27F
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem is amúgy a tinik a zsánereim. Meg a nagyon vékonyak.
2020. márc. 30. 13:05
7/13 anonim válasza:
20-60.
Passziv vagyok, izmos alkattal, 30 alatti.
A korhatar pedig azert ilyen tag, mert a fefriassagot nem szamokban merjuk.
8/13 anonim válasza:
25-40.
22f
Azért mert ez a korosztály izgat, és nálam fiatalabbat leszopni számomra olyan ciki lenne.
9/13 anonim válasza:
Egy 15-16 körüli az álmom...
Akit kedvemre kényeztethetnék...
10/13 anonim válasza:
16-25 közötti lenne a legjobb első alkalomra.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!