Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagy homo férfiak általában alkalmi vagy komoly kapcsolatot kerestek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 12:08
2/8 anonim válasza:
Mindkettőt, bár gondolom az nem lep meg, hogy a férfiak (akár hetero akár nem) az esetek legnagyobb többségében leginkább simán csak dugni akarnak. Ettől még keresnek kapcsolatot is, de a többség az alkalmi kalandokról sem mond le.
3/8 anonim válasza:
Alkalmi férfival, transzival
Tartós kapcsolatot csak nővel
4/8 anonim válasza:
Alkalmi de 40 és a fölötti aktivat nagyon nem tudok találni
5/8 Bacardiboykvar válasza:
Én komoly kapcsolatot keresek, de egy nyitott gondolkodású nővel, aki elfogadja az enyhe biszexualitásomat. 44 éves pasi
6/8 anonim válasza:
Inkább tartós kapcsolatot ami nem egyszerű de 40 felettivel. 40+ bi ffi.
7/8 anonim válasza:
engem csak alkalmi érdekelne
lehet hogy leszopnám, meglovagolnám vagy megdugná a seggem, elélveznénk egymáson és ennyi
de még nem találtam ilyen partnert
szűz passzív vagyok
8/8 anonim válasza:
Bi uni vagyok. Olyan alkalmi partnert keresek, akivel a későbbiekben kialakulhatna barátság extrákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!