Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj ha biszexként először lánnyal vagyok? (L)
Figyelt kérdés
Nem volt még 1 kapcsolatom sem, és szűz is vagyok, mindkét nem érdekel,de a fiúkkal eddig még nem nagyon sikerült ismerkednem, de most van egy lány aki tetszik és sokat beszélünk, de sok a kételyem mert nehéz lenne ha összejövünk(sok homofób vesz körül) és úgyérzem ,hogy első kapcsolatra és szexre jobb lenne fiúval,mert az a biztosabb. Szerintetek?2020. márc. 29. 22:04
1/8 anonim válasza:
Ha tényleg biszex vagy, akkor tök mindegy, hogy kivel kezded az erotikát, fiú, vagy lány.
Ha most így alakult, hogy az ő teszik, őt kívánod, és neki is nunija van, akkor ez van, nincs ezzel semmi gond szerintem.
33/F
2/8 anonim válasza:
Azzal kell megejteni az elsőt, akit találtál magadnak. Ha lány, akkor ezt dobta a gép, ennyi.
3/8 anonim válasza:
Ha tapasztalt a lány, akkor talán még jobb is mint egy fiú az elsőhöz, jobban tudja, hogy mi fáj, mi nem stb. Vagy legalábbis én így gondolom, de én hetero vagyok.
4/8 anonim válasza:
Miben biztosabb? :DD Nővel amúgy szerintem sokkal kellemesebben ki lehet élvezni az előjáték, simogatás, kedveskedés részeket, nem az a lényeg, hogy mihamarabb bentlegyen a bent-lenni-való... De ja, megértem, ha félelmeid vannak, hát.... akkor várj. Ez totál a te érzelemvilágodtól függ.
5/8 anonim válasza:
Szóval ha az (L) lányt jelent és nem Lacikát...
A szexuális preferenciád sokat fog még változni az élmények, partnerek hatására. Ez nem szabálykönyv, nem matematikai képlet - hanem érzésre "megy". Azzal bújj össze aki jobban tetszik, jobban kívánod, jobban megbízol benne, jobban izgat és szeretnél vele együtt lenni. Ha most lánnyal van lehetőséged és kívánod akkor inkább ne szalaszd el, majd lesz még lehetőséged lenni fiúval is.
6/8 anonim válasza:
Lépj valamelyik írányban és utánna tisztában látsz.
F
8/8 anonim válasza:
Tök normális. Én fiúként fiúval voltam együtt először. Évekkel később jött az életembe az első lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!