Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lány vagyok de még nem voltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok de még nem voltam lánnyal de meg is kíváncsi vagyok?

Figyelt kérdés
Ráadásul még pasim is van bónuszként együtt is élünk évek óta. Még is mozgatja a fantáziámat egy lány nem hármas azt nem szeretném hanem hogy én lánnyal... Veletek előfordult már ilyen? Ha ki próbálnám lehet nem is tetszene?
2020. márc. 29. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Csókolóztam már lánnyal, de csak kíváncsiságból.
2020. márc. 29. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam mert kiváncsi voltam milyen 20/l
2020. márc. 29. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyilván, lehet, hogy nem tetszene. Nyilván sok emberrel előfordul. Én kipróbáltam, de - milyen csodálatos-, nem párkapcsolatban. Szerintem "átlag" értékrendel rendelkező párodnak ugyan úgy megcsalásnak számítana... Esetleg beszélj vele róla, hogy ez izgatja a fantáziádat mostanában, aztán meglátod, hogy reagál. Vagy ha tudod, hogy nem tetszene neki, akkor maradjon meg gondolati síkon a dolog, vagy ha már tök üres a kapcsolat, lépj ki, aztá' keress új kalandokat..
2020. márc. 29. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs ki hulve kapcsolatunk meg semmi ilyesmi imádom csak kíváncsi vagyok .:)
2020. márc. 29. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy vagyok mint te. Ha arról van szó, hogy mást kívánnék a páromon kívül az mostanában maximum lány lehet...sőt elég rendesen mozgatja is a fantáziámat. Lassan 4éve vagyunk együtt, jó a kapcsolatom és lánnyal még nem voltam ;) együttérzek
2020. márc. 29. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Hármasban én sem lennék benne. Ha elmesélnéd esetleg a párodnak mi a szitu, kérleg írd meg a reakcióját. Érdekelne.
2020. márc. 29. 20:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem mondom el neki. Nem akadna ki szerintem de nem akarom még mozgatni a fantáziáját, vagy csalódna bennem és évekig ezt hallgatnám hogy nem elég jó nekem stb. Ezt nem akarom és itt le zártam a párommal kapcsolatos témát....

Amúgy aki szeretne nyugodtan írhat szívesen ismerkedem :) hátha össze jönne valami:3

2020. márc. 29. 20:09
 8/8 anonim válasza:
Szintén így vagyok!! Régóta keresgélek de még nem akadt az utamba senki! Magamrol:24 vagyok Nyíregyháza mellett élek ha esetleg valakinek van kedve szivesen ismerkedek 😚
2020. ápr. 3. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!