Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lánnyal sosem élveztem el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánnyal sosem élveztem el hamar, de most fiúval voltam passzív szerepben és hamar elmentem. Mitől lehet ez? (19F)

Figyelt kérdés
Eddig minden lánnyal bírtam legalább fél órát, de pár napja volt az első élményem fiúval, és amikor belém hatolt kb 3 perc múlva magam alá élveztem, érintés nélkül! Ez mitől lehet?

2019. aug. 13. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A prosztatád miatt
2019. aug. 13. 11:32
 2/8 A kérdező kommentje:
és mit tegyek ellene?
2019. aug. 13. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, élvezd.
2019. aug. 13. 11:38
 4/8 anonim válasza:
100%
Gyakorlat teszi a mestert. 'Pár' alkalom után majd jobban fogod uralni a tested.
2019. aug. 13. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz ellene tenni? :D

Örülj neki,élvezd

2019. aug. 13. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
hidd el, a tizedik alkalomnál már nem lesz 3 perc
2019. aug. 13. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus elsősorban nem testben, hanem a fejben dől el (ld. éjszakai spontán ejakuláció, ahol nincs is testi inger). Valószínűleg a szokatlan új élmény amire már régóta vágyott "izgatta túl" ami miatt hamar elélvezett. Sokadikra majd fog menni jobban is.
2019. aug. 13. 14:14
 8/8 Hemi the killer ***** válasza:
100%

A csajok, akikkel szexeltél csak feküdtek, mint egy darab fa, vagy ők is csináltak valamit?

Mert lehet, hogy simán csak azt élvezed, hogy végre valakit érdekel a te orgazmusod is, és veled foglalkozik, nem?

Én legalábbis így lennék vele.

2020. jún. 23. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!