Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek miert menekulok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert menekulok ebbe? 19/F

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ha nem sikerül valami, vagy valami nem ugy jon ossze ahogy akartam, es kicsit “bánatos” vagyok miatta, (pl olyan miatt ha egy csaj visszautasit, vagy barmilyen egyeb kudarc) mindig akkor tor ram egy olyan vagy, hogy noi ruhakat viseljek, es egy kicsit alarendeltebb nonek kepzeljem magam es ugy masztizzak egesz nap.

De csakis akkor tor ram ez a vagy, hogyha valami olyan tortenik velem. Mas ilyenkor alkoholt iszik, en meg hazamegyek, bezarkozom, bele bujok a noi bugyimba es melltartomba (amiket par hete vettem csak), es egesz nap tobb oran at masztizom es csodalatos erzes, es ugy erzem olyankor hogy barcsak orokke tartana.

Viszont ha pl minden rendben van es minden sinen megy, akkor erre nem is vagyom, nem akarom felvenni a melltartot, sem a bugyit, hiaba van mar ra lehetosegem.

Miert lehet ez hogy csak ilyenkor tor ram ez a vagy?

2020. márc. 8. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked komoly bajod lehet, mert erre csak egy szexuál pszihológus tudna válaszoni. Ugyanis mi itt csak hülyéskedünk.
2020. márc. 9. 00:15
 2/4 (,_,)? válasza:
0%
Hát ő lehet hogy te is iszol ilyenkor, csak nem emlékszel rá, ilyet józanul csinálni nem lehet.
2020. márc. 9. 01:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha izgat az ilyesmi én szívesen szexelek veled úgy hogy te női ruhába vagy és alárendelt. Izgatna :)
2020. márc. 9. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp keress fel egy szexuál pszichológust! Ennyi információból senki nem fog hiteles "diagnózist" felállítani neked.
2020. márc. 10. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!