Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Ez az én hibám?
Persze:)
Először is.. Hogy beszélsz a barátnődről?! "béna volt" "sipákolt" ha ennyire nem tudod tisztelni minek vagy vele?
Másodszor, fura, hogy 5-7percig foglalkozni kell a cicijével? Te nem tudod, hogy kell egy, lányt felizgatni.. ebbe semmi fura nincs, nemcsak a cicijével kell foglalkozni egy lánynak, hanem puszilgatni, simogatni stb.
Harmadszor, nincs azzal semmi baj, mert ő megmondja, mit és hogyan szeret. Minden érett kapcsolatba ez a normális, ezen nem kell kiakadni. Ahelyett, hogy te lebénázod, nyugodtan mondd el te is, hogy szereted, persze ne úgy mint ahogy itt is megnyílvánultál.
Negyedszer, ha ő még nem áll kész a behatolásra, akkor ne erőltesd, ne győzködd, hanem légy türelmes és ha már ő is akarja akkor vágjatok neki. Előtte ujjakkal mondjuk jobb lenne fokozatosan tágítani.
Egy szó, mint száz, jogosan akadt ki és mielőtt őt fikáznád nézzél magadba.
22L
Ha jól értem akkor a puncija szűz volt eddig még.
Így úgy kellett volna bánnod vele mint ha teljesen szűz lett volna. A gyengédség alap dolog. A kioktató hangnemet nem bírtam volna és szépen kiigazítottam volna hogy én vagyok a férfi nem ő.
Azt hiszem hibásak vagytok mindketten.
Az ujjazással nem biztos, hogy elvesztette a szüzességét. Az emberi ujj vékonyabb, mint egy pénisz. Ebből adódóan, ha a másik csaj be is dugta az ujját, nem biztos, hogy átszakította a szűzhártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!