Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az én hibám?
A csikló izgatással mentem el.
Már próbáltam szex alatt maszturbálni is,de úgy még nem sikerült. Valahogy fura,kevésbé jó érzés,mert akkor a behatolásra "figyelek".
ez csak azért van, mert új dolog, újdonság varázsa.
Hidd el, még pár elsülés és utána már többre vágysz, pontosabban arra, hogy a megfelelő időpontban hatoljanak beléd és úgy folytasd
Nincs ideális, orvosilag előírt időpontja mikorra fedezi fel valaki jobban a testét, van aki 15 évesen más csak később. Nem az életkor számít, hanem az, hogy sikerült!
Megtapasztalt valami újat, valami jót, amivel teljesebbé teheti a szexuális életét. Maszturbálás közben figyelje meg a testét, milyen tempóban, erősséggel, "technikával" stb. a legjobb. Utána már nincs más dolga mint fokozatosan átültetni az aktusokba. Nem fog elsőre menni, de higgye el megéri a próbálkozás, egészségére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!