Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti szűznek tekintenétek? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szűznek tekintenétek? Vagy hogy fognátok fel a dolgot? Zavarna?

Figyelt kérdés

A barátnőm biszexuláis, én viszont teljesen heteró vagyok. Eleinte eléggé furcsa volt, de megbeszéltük és megtanultunk így együtt élni. Előttem csak női partnerei voltak és semmi nem járt a hüvelyében csak 1 saját ujja. Viszont azt mindig mondja hogy hogy élvezi a nyalást, elmondta mit szeret, de tőlem folyton kérdezgetni hogy mire esik jól meg hogyan, mert tapasztalatlan és szeretné nekem a legjobbat. Viszont picit fél az “aktustól” és ujjazást is még csak 1 ujjal enged, amit persze elfogadok, de látom rajta hogy már nagyon izgatja hogy milyen érzés lehet az aktus csak picit fél. Ti mit tennétek a helyemben? Szűznek tekintenétek? Kicsit erőszakosan azt mondanátok hogy “most beteszem” vagy valamivel kiváltanátok azt hogy már ő kérlelje hogy tedd be, ha igen mivel érnétek el? És még egy kérdés ami érdekel: Titeket zavarna ha a közös petting mellett nőkre masztizna az ilyen vágyai kiéléséért?

Előre is köszönöm annak aki leírja mit tenne/gondol. És esetleg odaírná a nemét, korát, szexualitását!

2020. febr. 18. 14:45
 1/7 A kérdező kommentje:
*kérdezgeti hogy mi esik jól
2020. febr. 18. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Muszáj egy szimbolikus dolognak akkora jelentőséget tekinteni?

És miért ettől kéne függni, hogy hogy bánsz vele?

2020. febr. 18. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Semmiképpen sem lennék vele erőszakos. Ráerőlteted magad, fájni fog neki és egy életre elfordul a fiúktól.

Sok petting, miközben szép óvatosan egy majd két ujjal dolgoznék benne. Amikor már úgy érzi, hogy készen áll, akkor lépnénk tovább.

Igen, szűz ez a csaj. Nem annak tekinteném, hanem konkrétan az.

Engem nem érdekel, hogy mire masztizik.

2020. febr. 18. 14:59
 4/7 kisördög1 ***** válasza:
83%

Engem izgatna ha a csajom ennyire rá lenne kattanva más csajokra is :))

Erőltetni ne erőltesd, el fog jönni a pillanat amikor ő akarja majd hogy betedd neki. Addig izgasd, ujjazd, esetleg használjatok segédeszközöket!

2020. febr. 18. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Milyen segédeszközöket használjunk? Én nem igazán szeretem az ilyesmit... a természetes szexben hiszek
2020. febr. 18. 15:24
 6/7 kisördög1 ***** válasza:
100%
pl. Vibrátor
2020. febr. 19. 07:36
 7/7 A kérdező kommentje:
De nem hiszem hogy használt már ilyesmit!
2020. febr. 19. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!