Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti hogy fognátok neki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy fognátok neki az ismerkedésnek, ha van egy kiszemelt? (nő-nő)

Figyelt kérdés

Szóval eléggé visszahúzódó típus vagyok.

Egy boltban van egy eladó csajszi,aki szimpatikus.

Utána néztem facen és instán is, semmi nem utal arra,hogy kapcsolatban van,de még pasikkal sincs képe sehol (persze tudom ez még nem jelent semmit,de na :D)

Már többször észre vettem,hogy figyelget mikor a bolt előtt cigizik, arra járok(munkába vezető út) ,de nem tulajdonítottam neki semmit.

Aztán pár hete,mikor a boltban voltam akkor nagyon közvetlen és mosolygós volt,tetszett neki a parfümöm. Vmi oknál fogva zavarba hoztam(lepirosodott)

Utána kezdett furcsa lenni a dolog,hogy miért pirosodott le?

Amikor bementem mosolygás megy ezerrel. De persze eladó,muszáj kedvesnek lennie :D

Voltam bent azóta párszor,de úgy igazán a mosolygáson kívül más nem történik.

Nem igazán tudom mit tehetnék,beszélgetni kéne,de csak ilyen hülyeségek jutnak eszembe,hogy jajj de hideg van kint,meg mikor nagy colát vettem,betankoltam most 2 napra :D

Lehet nem is hajlik a lányok felé.

Nem tudom.

Esetleg voltatok hasonló szituban??

nyilván ennyiből ha esetleg bi lenne,ő se mondaná meg rólam,lehet ő is azon agyal,hogy derítse ki.

27/L

2019. dec. 30. 12:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg ott a vacsorához való dolgokat, és mikor ott vagy vele kezd el ecsetelni hogy pizzát fogsz sütni. Esetleg nem-e tud valami jó receptet. Vagy nincs-e valami különlegesebb ötlete, mert kezded unni a hagyományos kajákat. Aztán elkészíted.. másnap megdicséred milyen jó volt az ötlet meg a kaja, hatalmas sikert arattál a vendégek körében vagy nem tudom légy kreatív. Aztán hálából hívd meg egy kávéra. És már beszélgettek is.
2019. dec. 30. 12:39
 2/15 A kérdező kommentje:

Sajnos számomra a kávéra hívás se menne,egyszerűen hebegek habogok ilyenkor,meg a csak a hülyeség jut az eszembe. Tudom muszáj lesz megemberelnem magam és vmi lépést tenni.

De én képtelen vagyok kezdeményezésre.

Gondolkodtam mivel hobbiból fotózok nyakamba akasztom a gépet,hátha érdeklődik vagy kérdez vmit,amin el lehetne indulni. :D alapjában véve kreatív vagyok,de ilyen helyzetben vhogy nem.

2019. dec. 30. 12:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Sulikban is vagy bármilyen tanfolyamon is voltam, ha nem szóltak hozzám,nem kérdeztek akkor csöndben voltam végig. Nem vagyok egy kezdeményező típus viszont ha valakit megismerek és jóban vagyunk akkor brutál beszédes vagyok,de a kezdeményezés nem az én asztalom. Sokat fejlődtem az évek alatt,de mert legalább ha valaki elkezd velem beszélni utána más a helyzet,de amíg nem szólnak hozzám...ááá :D
2019. dec. 30. 12:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Mindenhez kell egy kis bátorság. Ezt a lépést a legnehezebb megtenni, de ezért jár a legnagyobb jutalom. Megéri bátornak lenni. 😊
2019. dec. 30. 13:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen bátorság kéne...
2019. dec. 30. 13:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha egy bolti eladó megjegyzést tesz a parfümödre, az már minimum kezdeményezés :) (Kivéve persze, ha drogériában eladó, akkor munkahelyi ártalom is lehet.)
2019. dec. 30. 13:30
 7/15 anonim ***** válasza:
A receptes dolog is jó + akár meglehet dicsérni a haját, sminkjét, körmét, ruháját, és megkérdezni, honnan van/hol csináltatta pl.
2019. dec. 30. 13:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám kérdező :D

sok sikert!

2019. dec. 30. 13:41
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem drogéria :D

Élelmiszerbolt.

Utolsó te is ilyen szituban vagy?

2019. dec. 30. 13:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Nos, ahogy sejtettem. Nem sok élelmiszerbolti eladó foglalkozik a kedves vevő illatával :)
2019. dec. 30. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!