Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első biszex élményre milyen srácot keressek?
Figyelt kérdés
Mármint tapasztaltat? Bi vagy meleg legyen? Nektek hogy volt? Eddig csak csajokkal voltam de most izgat sráccal is. Azoban újévi fogadalmam, hogy sráccal is kipróbálom. Ugyanis izgat.2020. jan. 10. 13:33
11/11 anonim válasza:
"A tapasztalt pedig szinte biztosan felhúz elsőre"
Nem tudom, hogy ez nálad tapasztalat, vagy csak írtál valamit, de még kell cáfolja.
Az első pasim nálam idősebb és tapasztalt volt. Nem húzott fel elsőre, csak leszopott. Mást nem akart. A másodikat csak én cumiztam le. Ő se akart többet. Mire arra került a sor, hogy valaki felhúzzon, több pasit szoptam le, mint ahány csajt szopattam.
Úgyhogy nem igaz, hogy minden tapasztalt biszex és meleg azonnal dugni akar, ahogy összejösz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!