Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék kipróbálni egy két dolgot fiúval, hol keressek?
Mielőtt próbálkozol, illetve találkozol, döntsd el magadban, hogy egyáltalán készen állsz -e arra, hogy ezt megtedd.
Nagyon sok srácnál, férfinél a vágy megvan,de a szándék, a megvalósítás már nem megy.
Nincs rosszabb, ha már ott megy el a bátorság, mikor lépni kell, vagy találkozni.
Három srác volt, akinek első voltam, mindegyiknek ugyanezt mondtam, amikor lelkileg is igényli, nemcsak a teste hajtja, akkor kell tenni...
Így is lett, minden jó és élvezetes volt.
De mindegyik gondolkodott,mérlegelt. Ma sokan "próbálnák", de kortól fuggetlen azt látom, elmegy a bátorság már az előtt, hogy akár számcsere lenne, nem is beszélve a folytatásról...
Szóval...ez van,, nem károgásnak írtam. Annak idején én is sokat gondolkodtam, de azt hiszem, jól döntöttem, nem bántam meg...:)
Tinder, de ahogy az első írta!
nálam is megfordult már a fejemben, de ha kiverem, már nem is vágyok rá egy ideig. Szóval ciki ha oda kerülsz, hogy már szobán vagytok aztán rájössz, hogy mégsem
Hát azért mert találkozni .
Sok kezdővel beszéltem már aztán pár mondat után elszállt a bátorság vagy csak hirtelen fellángolás volt aztán eltűntek . Ne szédíts senkit azért mert nem vagy még készen rá .. Hát sok ilyen oldal van itt is biztos találnál .. Én szeretem akezdő srácokat : P
27F
snap: kom_boy
Akárhol is ismerkedsz szerintem fontos,hogy ha elszáll a bátorságod akkor azért rendesen koptasdle,ne csak eltünj mint szürkeszamár a ködben.
Élőben kicsit más,de ott is írjrá,ha nem ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!