Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SzegedenJános kérdése:
Ha szeretném megélni a biszexuális vágyaimat akkor internetek vagy személyesen keressek partnert?
Figyelt kérdés
Szegedi 21/F2019. nov. 7. 08:07
1/4 anonim válasza:
Én interneten találtam. Nekem azok tetszenek akik nők férfi testben, sikerült is.
Elmentem hozzá az arca fiús volt és mikor már köszöntem volna el,akkor kérdezte meg,hogy érdekelne a szex vele? Igennel válaszoltam és mondta hogy most is?
Ágyra ült megtapogatta a szerszámot és már mondtam is neki forduljon kutyusba,mert én azonnal beakarom tolni, gumi fel és síkosítót nyújtott majd megtörtént és a mai napig nem bánom! 22f
Csak azt hogy haveroknak nem mesélhetem el
2/4 anonim válasza:
Hát ez attól függ hogy 1x alkalmat szeretnél, vagy kapcsolatot. Interneten sokkal könnyebb 1x alkalomra találni valakit. Neten találhatsz olyat is aki komoly kapcsolatra vágyik, de nehezebb dolgod lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha tetszik a dolog akkor akár rendszeres partnert.
2019. nov. 8. 21:13
4/4 anonim válasza:
Szerintem az a biztos, ha személyesen és a neten is nyitott vagy. Mondjuk személyesen nem tudom hogy kell csinálni, de neten itt vagyok én is. (Szeged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!