Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, nők, ti a két változat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti a két változat közül melyiket választanátok hosszú távon?

Figyelt kérdés

1. A srác/pasi férfias minden tekintetben, de a házimunkában nem segít, a női dolgokban, érzékenységben nem megértő.

2. A srác/pasi az életben férfias és szívesen segít a házimunkában, megérti a női dolgokat, viszont néha -pl mosogatásnál, takarításnál- szeretne női ruhában lenni, mert így számára az egy izgalmas játékká is válik a kötelességtudat mellett.

2019. dec. 19. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Elvégzed az összes házimunkát és olyan ruhában amilyenben akarod.
2019. dec. 19. 13:21
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

A másodikat. Jöhetne.

De lefeküdni nem feküdnénk le, meg nem lennék kapcsolatban de nyugodtan beöltözhet bárminek csak takarítdon helyettem.

2019. dec. 19. 13:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor a 2-es verziót minden lány megveti, aranyosnak, izgalmasnak vagy jó jáéknak senki sem tartja?
2019. dec. 19. 14:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha választani kell, mindenképpen a másodikat, amennyiben az életben tényleg férfias. De ha lenne egy lehetőség, miszerint férfias, érzelmi biztonságot tud nyújtani a határozott jelleme álltal, és megértő egyben, de lehet kicsit a lányos lelkülete is előtérbe kerül néha, akkor azt választanám.
2019. dec. 20. 16:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A tökéletes férfi nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik és nem létezik.
2019. dec. 20. 18:04
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon szeretnék majd biszex fiút magam mellé. Mindenképp elfogadnám a 2. verziót, söt, szerepcserézhetnénk, mint az életben, mint az ágyban. Öltözhetnénk egymás ruháiba is, és úgy végezhetnénk egymás kötelességeit. Nem csak izgalmasnak és jó játéknak hiszem, hanem egymás megismerése, helyzetébe való képzelése is nagyobb hangsúlyt kap. Mellesleg én is biszex vagyok, csak lány, és 20 éves. :)
2019. dec. 21. 23:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Hihetetlenül aranyos vagy! :)
2019. dec. 22. 10:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Van, aki tényleg a lányosabb szexualitású, házias srácot?
2019. dec. 25. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!