Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Mindig csodot mondok
Hogy mit tegyél?
1) Tedd át a kérdésed a biszexuális részbe, mert oda passzol ha pasikkal is folytatsz viszonyt.
2) Ha tudod mire vágysz és mi a jó neked, akkor miért nem azt csinálod picsogás helyett?
3) Nem kell mindenféle legendákat, okokat kreálnod, hogy miért vagy meleg - inkább fogadd el magad.
Ne legyél papucs
De le írtad pasikkal megy nőkkel nem
Magyarul hombár vagy
Ugyan, miért nem hiszitek el,hogy történhet ilyen?
Nő vagyok, és a jelenlegi páromnak előttem volt egy olyan kapcsolata amit Ő már hosszabb ideje nem akart, de a csajszi nagyon erőltette. Mindent megtett azért,hogy magához láncolja, szexuálisan is. A pasim viszont már nem kívánta, ezért Neki is merevedési problémái voltak.
Amikor összejöttünk folyamatosan benne volt,hogy mi lesz ha velem se sikerül. Eleinte borzalmasan görcsölt ezen, de aztán feloldódott, működött, és semmi gond nem volt miután sztornózta az agya az előző kapcsolatot.
Kérdező, keress olyan barátnőt akinek el tudod mondani a Veled előzőleg történteket. Ha kellő türelemmel lesz Irántad, és vonzódtok egymáshoz, nem lesz gond.
ugyan igy vagyok
Meleg vagyok. Ennyiii.
Mint te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!