Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátnőm lefekszik a barátnőjével most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Titokban csinálják és mit sem sejt róla, hogy én tudom.
Mit tegyek? Férfi vagyok.
2019. nov. 28. 14:00
2/12 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy tudsz róla és legközelebb vegyenek be.
Komoly életre szóló kapcsolat nem lesz belőle, ha titkolj, hogy egy másik csajjal szexel, de legalább ennyi hasznod legyen belőle, hogy össhehoztok egy jó kis 3ast
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyiben segítene a jövőt illetően egy hármasozás.
2019. nov. 28. 14:04
4/12 anonim válasza:
Orulj neki es batoritsd.
Ha nem akarsz beszallni az a te dolgod.
6/12 A kérdező kommentje:
Kicsit többet van vele. Féltékeny vagyok. Ráadásul füllent, hazudik is.
2019. nov. 28. 14:25
7/12 anonim válasza:
Itt keresed a valaszt.
Megertem a parodat :D
8/12 A kérdező kommentje:
Finoman rákérdeztem, hogy, hogy áll a lányokkal, de nem mondott semmit.
2019. nov. 28. 14:31
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehet ilyenről beszélni, beszédre bírni. Még sosem kerültem ilyen helyzetbe. Semmi tapasztalatom nics az ilyet illetően.
2019. nov. 28. 14:32
10/12 anonim válasza:
Mondd meg neki h tudsz rola es hogy neked teljeserteku baratno kell, mert ennek igy nem aok ertelme van hogy kb megszokasbol vagytok egyutt, de o mar masra vagyik
El lehet valni szepen is ilyenkor, ne erezd sertve magad
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!