Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randizàs alatt valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizàs alatt valaki lefekszik a làny baràtnőjével, az baj?

Figyelt kérdés

Ha a férfi régóta ismeri a nőket, és randizni hívta az egyiket, de közben a màsikkal màr a szexig is eljutott (egy buliban) akkor mi a helyzet?

Baràtnők lévén előbb-utóbb kiderül a dolog, de ugye lehet azzal védekezni, hogy "még hivatalosan nem jàrtunk, tehàt jogom van a szexhez màssal?"

2019. máj. 12. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Azzal védekezel, amivel akarsz, de én erre a "hivatalosan még nem járunk, tehát jogom van a szexhez mással" szövegre annyit mondanék, hogy "Hivatalosan nem járunk, és nem is fogunk."
2019. máj. 12. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Te amúgy hogy reagálnál, ha a nő, akivel randizol egy ideje, az egyik barátoddal hancúrozna, mielőtt veled találkozik?
2019. máj. 12. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

"tehàt jogom van a szexhez màssal?"

Jogod az van, neki meg befejezni az ismerkedést.

2019. máj. 12. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem jol csinaltad, a noverevel kellett volna. :( Ezt csak a tesok nezik el egymasnak.

(Szarkazmus off.)

2019. máj. 12. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Ajh de pancser vagy 😩🙈😀
2019. máj. 12. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora egy szennyes vagy...szégyelld magad!

A csaj biztos elküld haza,úgy hogy vissza se kell menned,ha van esze.

2019. máj. 12. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Természetesen nem!
2019. máj. 12. 21:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Nos, erre csak annyit lehet mondani, hogy akkor így jàrtam. De legalàbb az egyik csaj megvolt.

Sziasztok, üdv.

2019. máj. 13. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát öcsém téged még tévében se kéne mutogatni,annyi az iq-d...
2019. máj. 13. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdés, mit értesz "baj" alatt. Azt, hogy mit szól hozzá a nő? Én tuti hagynám azt, aki az alatt partiba vág akárkit, hogy randizunk. Ha az első randink környékén vki mást is elvisz randizni, az még belefér, annál több nem. Ha már randizni elhív, és olyan jeleket küld nekem, hogy komolyan gondolja velem, akkor ne tegyen ilyet. Vagy hát tehet, de akkor ne legyen felháborodva, ha faképnél hagyom.
2019. máj. 13. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!