Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a nőről, aki lefekszik a férfival az első randin?
Pontosan. Tizen-évvel ezelőtt, Nők Lapja fórumon is olvastam olyat (nem is egyet), hogy lefeküdtek az első randin, azóta is (kb. 6-8 éve) is együtt vannak, sőt, házasok és gyerekük is van.
Csak sajnos azokat a topikokat réges-régen törölték a nlc szerverjéről. Így nem tudom belinkelni.
Jó pár ilyen barinőm volt.
Nekem nagyon jó a véleményem róluk: nem önáltató típusúak.
Ha egy nap múlva fekszenek le, akkor tisztességesebbek?
A túrót!
Így utólag is köszönet nekik!
Előnye: látom meztelenül is, így elég hamar kiderül, hogy úgy is tetszik e, illetve én neki, így van e értelme folytatni a találkozást, vagy sem
Hátránya: ha elég gyakran, és minden fiúval lefekszik, nagyobb esély van rá, hogy nemibeteg lehet.
Férfiként azt gondolom, hogy ha nekem ilyen kőnnyen adja magát, akkor másnak is. Kinek kell az ilyen? Nem tervezek vele hosszú távra. Nslam a szex érzelmi kérdés, első randin nem érezhet még úgy szerintem...
Vagy azt gondolom róla, hogy a leányzó sem akar többet ennél :)
A debreceni IC-n megismerkedtem egy szupi pasival. Egész délután beszélgettünk, és egész éjszaka szeretkeztünk.
Ennek 15 éve.
Azóta a férjem, és két gyerekem édesapja, minden boldogságom forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!