Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról a nőről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a nőről, aki lefekszik a férfival az első randin?

Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 22:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem gondolok semmit. Nem lesz ettől kevesebb és több sem.
2018. szept. 17. 22:18
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Pontosan. Tizen-évvel ezelőtt, Nők Lapja fórumon is olvastam olyat (nem is egyet), hogy lefeküdtek az első randin, azóta is (kb. 6-8 éve) is együtt vannak, sőt, házasok és gyerekük is van.

Csak sajnos azokat a topikokat réges-régen törölték a nlc szerverjéről. Így nem tudom belinkelni.

2018. szept. 17. 22:25
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan azt amit a pasiról
2018. szept. 17. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Jó pár ilyen barinőm volt.

Nekem nagyon jó a véleményem róluk: nem önáltató típusúak.

Ha egy nap múlva fekszenek le, akkor tisztességesebbek?

A túrót!

Így utólag is köszönet nekik!

2018. szept. 17. 22:26
 5/15 anonim ***** válasza:
47%
Bátrak:D vagy biztos győzelemre mennek:D
2018. szept. 17. 22:43
 6/15 anonim ***** válasza:
22%
Nem elég elővigyázatos: ha a férfi esetleg promiszkuis, komolyan megbetegedhet. És még csak azt sem tudja, a férfi bevinné-e a kórházba, ha a halálán lenne pl. Hepatitis C-vel, vagy lelépne ijedtében amikor emiatt a segítségét kéri és hagyná meghalni. De ez bárányhimlővel is előfordulhat, ma már nagyon durva mutációi vannak a fertőző betegségeknek, de azért a nemi betegségek meg általában a szoros testi kapcsolattal közvetített fertőző betegségek felelőssége és baj esetén az együttműködés ilyenkor a partnernél van.
2018. szept. 18. 00:41
 7/15 peca1000 ***** válasza:
84%

Előnye: látom meztelenül is, így elég hamar kiderül, hogy úgy is tetszik e, illetve én neki, így van e értelme folytatni a találkozást, vagy sem

Hátránya: ha elég gyakran, és minden fiúval lefekszik, nagyobb esély van rá, hogy nemibeteg lehet.

2018. szept. 18. 06:35
 8/15 anonim ***** válasza:
15%
Ri banc, nem alkalmas komoly kapcsolatra.
2018. szept. 18. 07:40
 9/15 anonim ***** válasza:
30%

Férfiként azt gondolom, hogy ha nekem ilyen kőnnyen adja magát, akkor másnak is. Kinek kell az ilyen? Nem tervezek vele hosszú távra. Nslam a szex érzelmi kérdés, első randin nem érezhet még úgy szerintem...

Vagy azt gondolom róla, hogy a leányzó sem akar többet ennél :)

2018. szept. 18. 08:27
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

A debreceni IC-n megismerkedtem egy szupi pasival. Egész délután beszélgettünk, és egész éjszaka szeretkeztünk.

Ennek 15 éve.

Azóta a férjem, és két gyerekem édesapja, minden boldogságom forrása.

2018. szept. 18. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!