Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randis szex után párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randis szex után párkapcsolat, esetleg házasság?

Figyelt kérdés
Szerintetek létezik ilyen? :D Nyilván ilyenkor az általános vélekedés az, hogy ez a nő könnyűvérű ezért kár belekezdeni bármibe is.
2018. szept. 7. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem ezen fog múlni. De eddigi tapasztalataim szerint azok a pasik, akik első randin megfektettek, nem kimondottan komolyat kerestek. Aki azt keres, az nem akar idő előtt megdugni.
2018. szept. 7. 08:55
 2/10 próbálokkedveslenni ***** válasza:
Első randis szex után másnap már megyünk a hivatalba házasodni? Ahhoz azért az kell, hogy a lelket is 'kiszopja' belőlem.
2018. szept. 7. 08:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Miert? A no csak annyira konnyuveru, mint a pasi.

Amugy nem ezen mulik.

2018. szept. 7. 09:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Baromira nem ezen múlik. Kb az összes férfival, akivel valaha dolgom volt az első, de legkésőbb a harmadik randin feküdtem le. Volt, hogy lett belőle kapcsolat, hosszabb-rövidebb távú, volt, hogy nem lett belőle semmi. A férjemmel a találkozásunk estéjén feküdtem le. Nem hiszem, hogy ezen múlik a dolog, ha valaki komolyat akar és szimpatikusnak talál, akkor nem ez alapján fog megítélni. A szexben pontosan annyira részt vett ő is, mint te, most mondhatnánk hogy "tartás" meg hasonlók, de akkor rá is ugyanúgy vonatkoznak ezek a divatjamúlt jelzők (illetve hiányuk). Ha valaki nem akar komolyat, akkor a huszadik randis szex után sem fog akarni (velem már eljátszották ezt tizenéves koromban, onnantól kezdve értelmetlennek tartom hosszas időt belefektetni az ismerkedésbe szex előtt- ha csak dugni akar, akkor legalább az előtt lépjen le dugás után, hogy beleszeretek).
2018. szept. 7. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Oke, hogy az elozmeny hogy mi mar majd egy honapja ismertuk egymast online, es volt egy barati talalkozasunk, de az elso randin lefekudtunk. Ez lassan 5 es fel eve volt, es lassan 2 honapja hazasok vagyunk.
2018. szept. 7. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Jó kérdés, idegenként találkoztunk, de csak azért volt a másnap szex, mert nem volt időnk.

Na és ,ár a gyerekek is felnőttek, mi még mindig jól elvagyunk egymással. Előtte volt hogy két hónap randi, utána szex és még is hamar vége lett.

2018. szept. 7. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát mi egy suliba jártunk de akkor még nem tetszet a baràtom :D

Suli után 1 èvvel késöbb bejelölt facen.

Rámirt taliztunk és elsö randin kikönyörögte hogy nála tölcsem az èjszakát...

Mondtam neki jò nàlad alszom de semmi sex :D Persze tuttam hogy együtt alvásnak nyögés a vége 😂 22 éves voltam ugy voltam vele lesz ami lesz ha utána nem keres akkor volt egy jò egèsz èjszakàs sex kalandom :D

És láss csodát 6 èv elteltével is együtt vagyunk...

De szerintem ettöl nem voltam könytüvérü nöcske :D

2018. szept. 7. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
én csak _majdnem_ lefeküdtem a jövendőbeni férjemmel az 1. randin. aztán vártunk a 3.-ig:)
2018. szept. 7. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Jelen. :D

Első randin hazavitt kocsival, majd ott estünk egymásnak, szexeltünk.

Csak szexkapcsolatnak indult, nem gondoltuk komolyan, aztán egymásba szerettünk, ennek már 3 éve. Idén megkérte a kezem, jövő nyáron összeházasodunk. Ő életem szerelme. :)

2018. szept. 7. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Létezni létezik, a házasságom így indult. Bár mi ismertük egymást előtte is, nem két vadidegen esett egymásnak.
2018. szept. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!