Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex barátnőm a szintén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex barátnőm a szintén biszex barátnőjével alszik. Van okom féltékenynek lenni?

Figyelt kérdés
Én vagyok a pasi, és a barátnőm alszik a barátnőjével, és mindketten biszexek. Én meg kivagyok.
2018. ápr. 28. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Nincs okod féltekenynek lenni, hiszen ez csak szex. Kicsit nyalakodnak, simogatják egymást, nem lesz tőle semmi bajod.
2018. ápr. 28. 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, hogy szexelnek-e:D

Én is szoktam a barátnőmmel aludni, ha pl buliztunk vagy valami, és már nem tudok vmiért hazamenni, nagy nála az ágy, elférünk, nem csinálunk semmit alváson kívül, a mi barátságunkba ez belefér...

Ha van rá esély, hogy meg is csal, akkor nyilván aggódhatsz, de ezt te tudod, mi nem ismerjük..

2018. ápr. 28. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Aludj velük te is :)
2018. ápr. 28. 21:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm... De komolyan...?
2018. ápr. 28. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Mi mégis honnan tudjuk hogy ollóznak e esetleg?
2018. ápr. 28. 22:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát Ti nem tudhatjátok, de milyen esélye van?
2018. ápr. 28. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Milyen esélye van annak hogy csak alszanak és nincs szex? Zéró

Nekem is volt biszex csajom. Én megengedtem neki hogy nőkkel nyalakodjon. Úgyis megtette volna a tudtom nélkül, féltékeny nem voltam mert egy nő soha nem lehet vetélytárs, mászt tud nyújtani és én is mást. Annak semmi értelme nem lett volna hogy sóvárog a nők után vagy a hátam mogott szexel velük. Így pedig ha kihancúrozta magát a lánnyal egy hónapig elvolt mint a befőtt.

2018. ápr. 28. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes a barátnőd beléd, akkor nem lesz semmi.:) egyébként ha attól félsz hogy lefeküdnek egymással akkor felesleges, mert ottalvás nélkül is meg lehet csalni valakit ha nagyon akarja az illető. Írj neki párszor és ha válaszol akkor jó eséllyel nem csinálnak semmi olyat. Mert ki szakítana meg egy szexet pár üzenet miatt? Szerintem senki
2018. ápr. 28. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy két lány biszexuális és barátok is, még egyáltalán nem törvényszerű, hogy vonzódnak egymáshoz szexuálisan.
2018. ápr. 29. 01:00
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Nézd a jó oldalát: gyerek nem lehet belőle :D
2018. máj. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!