Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex barátnőm a szintén biszex barátnőjével alszik. Van okom féltékenynek lenni?
Attól függ, hogy szexelnek-e:D
Én is szoktam a barátnőmmel aludni, ha pl buliztunk vagy valami, és már nem tudok vmiért hazamenni, nagy nála az ágy, elférünk, nem csinálunk semmit alváson kívül, a mi barátságunkba ez belefér...
Ha van rá esély, hogy meg is csal, akkor nyilván aggódhatsz, de ezt te tudod, mi nem ismerjük..
Milyen esélye van annak hogy csak alszanak és nincs szex? Zéró
Nekem is volt biszex csajom. Én megengedtem neki hogy nőkkel nyalakodjon. Úgyis megtette volna a tudtom nélkül, féltékeny nem voltam mert egy nő soha nem lehet vetélytárs, mászt tud nyújtani és én is mást. Annak semmi értelme nem lett volna hogy sóvárog a nők után vagy a hátam mogott szexel velük. Így pedig ha kihancúrozta magát a lánnyal egy hónapig elvolt mint a befőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!