Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok egy hármashoz a barátnőtökkel és annak a barátnőjével? Mostanában eléggé izgat ez a téma és barátnőm is benne lenne. Gondoltam feldobom itt a kérdést mielőtt megtörténik a dolog.
Szerintem is a férfiak 80%a benne lenne, köztük en is.
31f
En padlot fognek ha ilyesmivel allna elo!
Egyreszt meg kerdojeleznem a hetero beallitottsagat, masreszt pedig eleg feltekeny tipus tehat ott sem allna meg a helyet a dolog,hogy o elotte legyek egy masik novel..
F/40
Igen!
És szintén hagy beszéljek kb legalább a férfiak 70-80%-ának nevében
Én azonnal igent mondanék akár olyan feltétellel is, hogy én nem érhetek a másik lányhoz.
Hogy a barátnőm barátnőjével is közösülnék-e az nem biztos, még akkor sem, ha a párom engedné, de a pettinget szívesen fogadnám és viszonoznám is, ha egyik félnek se lenne kifogása ellene.
Az, hogy a párom másik lánnyal henteregne az viszont nem zavarna; számomra a megcsalás kizárólag az, ha egy másik pasi lenne benne (akár nyelvvel a szájában, akár farokkal akármelyik Lukában
39/F
Én azonnal igent mondanék akár olyan feltétellel is, hogy én nem érhetek a másik lányhoz.
Hogy a barátnőm barátnőjével is közösülnék-e az nem biztos, még akkor sem, ha a párom engedné, de a pettinget szívesen fogadnám és viszonoznám is, ha egyik félnek se lenne kifogása ellene.
Az, hogy a párom másik lánnyal henteregne az viszont nem zavarna; számomra a megcsalás kizárólag az, ha egy másik pasi lenne benne (akár nyelvvel a szájában, akár farokkal akármelyik lukában).
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!