Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkívántam az egyik barátnőmet?
Fiatalabb koromban (kb 12-14) gondolkodtam azon, hogy lehet nem csak a fiúk jönnek be, de gondoltam ez csak egy identitás keresési időszak, nem különösebben vagyok bi vagy meleg, szimplán kicsit kíváncsi voltam. Azóta (18 évesen) nem is gondoltam erre, voltam 1-2 sráccal, a komoly kapcsolatoknak nem vagyok a híve. Van egy barátnőm aki szerelmes belém, de én elmondtam neki, hogy nem tudok neki nyújtani semmi olyat, amit ő akar. (itt elsősorban a romantikus kapcsolatra gondoltam).
Tegnap viszont ittunk egy keveset, cigiztunk, feküdtünk. És annyira megkívántam hogy alig bírtam visszafogni magamat. Legszivesebbben leteptem volna róla a ruhát és felfaltam volna. Persze szoszerint Minden erőmmel próbáltam visszafogni magamat, hiszen ő meg szerelmes, nem akarom osszetorni, stb.
Meg hát ő valószínűleg a romantikus óvatos csókolózás híve lett volna, miközben olelgetjuk egymást. Én meg csak szét akartam szedni, es mivel ő még nem is volt senkivel, csak megijesztettem volna.
A kérdésem tehát az volna, hogy lehet mégis vonzodom a lanyokhoz? Mármint sosem foglalkoztam ezzel a témával, elvoltam a srácokkal, de tegnap nagyon nehéz volt.
Emellett arra gondoltam azért sem biztos, hogy bi vagyok, mert ugyan megkívántam őt, de ittas voltam és nem kívántam az olelését meg a csókját csak le akartam tepni róla a ruhát és hát tudjátok..
Mondjuk srácoknál is sokszor hasonlóan érzek, tehát lehet, hogy ez nemtől független dolog...?
(igen, nem vagyok az az érzelmes típus)
Szia
Ha iszom valamennyit én is másképp érzek, ott inkább a szexet kívánom az adott lánnyal.
Aztán lehet, hogy máskor ha nem iszol és lekapod, akkor kicsit visszafogottabb tudsz lenni, még élveznéd is. Én csak adnék neki egy esélyt:)
F
Régóta ismerem, haverként szeretem, de nem érdeklődöm iránta különösebben. De szexuálisan most is vágyom rá, így másnap is.
Tehát akkor lehet bi vagyok?
Esetleg óvatosan bevallhatod neki hogy az utóbbi időben nagyon vonzónak látod. És szeretnéd vele kipróbálni a szexet egy alkalom erejéig
Aztán ha mond valamit elfogadod.
Miert szamit a cimke, meg hogy minek, szamitasz, ne a tarsadalmi elvarasokhoz merd magad.
Amugy meg igen, bi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!