Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni barátnőmet?
Hogyan tudnám rávenni barátnőmet egy közös maszturbálásra?
régóta vonz a dolog, nem egymásnak csinálni hanem egymás mellet saját magunknak. 20/l
Ha hetero a bnod akkor sehogy!
Ez egyertelmu...
L/30
Én férfi vagyok de tudom, hogy a nők sokszor nem direkten kommunikálnak, nehogy kínos helyzetbe kerüljenek. Ha említette előtted, akkor eléggé közvetlen lehet a kapcsolatotok és lehet ő is utalni akart erre. Hallottam már lányismerősömtől sztorit akit szintén meg akart csókolni a barátnője és így utalgatott rá.
Szerintem valamikor kezdjetek piálni és mondd el neki röhögve, hogy most legszívesebben magadhoz nyúlnál mert egy pasi jár a fejedben. De lehetsz bátrabb is akár és direktben is megkérdezheted. Ha tényleg jó kapcsolatban vagytok akkor nem fogja zavarni a dolog.
Egy lány ismerősöm mondta hogy minden lányban van biszex hajlam. :)
Ha már utalgatott is rá ezzel a " milyen lehet egy lánnyal" akkor biztos hogy ő is szeretné. :D
Poénra bekérdeztem ! Bejött !
Tedd fel a kérdést neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!