Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni barátnőmet hogy kezdjen el fogamzásgátlót szedni?
Vannak másféle módszerek is, aktus előtt a hüvelybe felhelyezendő-, vagy havonta cserélendő eszközök. Attól függ nektek milyenfajta jön be jobban.
Szerintem légy kicsit megértő. Az én barátom is nagyon utálja az óvszert, s mégsem erőszakoskodott, hogy de azért is írassam ki. Másfél év után szántam rá magam. Mesélj neki arról, hogy milyen jó lenne, ha simán lehetnétek együtt, és amiatt se kéne aggódnotok, hogy kiszakad az óvszer. Meg ilyenek. Csinálj kedvet. De csak nagyon ritkán hozd fel, s akkor is finoman. Ha papagájosat játszol hamar megunja, és elküld melegebb éghajlatra. S figyelni kell a reakcióit, nehogy túllépj nála egy határt, mert akkor az éltben nem veszed rá. Érd el, hogy úgy érezze neki bogyó kell. Időbe telik, de megéri.
Különben tapasztalat :)
Ne erőltesd annyira a bogyót.Mi 8 év után álltunk át a bogyóról a gumira(pedig alacsony horm tartalmú volt),mert teljesen elment a kedvem a szextől.Rengeteg fórumot találsz ahol ezt írják,hogy abbahagyták a gyógyszert és újra istennők lettek.
Én nem ajánlom!Lecsökkenti a libidót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!