Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnék túl ezen? 20/l
Amíg nem próbálod nem fogod megtudni mi lesz. Ne görcsölj rajta szerintem. Akkor gondolkodj rajta, ha valóban meg fog történni. Engedd el magad. Sejtem, hogy nehéz de nem szabad ezen kattogni.
21/L
Három dolgot tegyél:
1) Ne harcolj önmagaddal, mert értelmetlen küzdelem, csak frusztrálni, nyomasztani fog egész életedben.
2) Ha vágysz valamire akkor próbáld ki, ez már a XXI. század nem fognak máglyán elégetni.
3) Ha fiúval kezdesz akkor egy idő múlva ha megvan a bizalom mond el, hogy a lányokat is szereted. Ne egyből hazugsággal kezdj bele egy kapcsolatba. Normális pasi meg fogja érteni, sőt a férfiak sokkal toleránsabbak, elfogadóbbak a női biszexualitással mint a homoszexualitással kapcsolatban.
17 évesen én is azt hittem, hogy a lányokat szeretem. Mára már egy szájrapuszit sem tennék meg.
Ez csak kísérleti fázis volt.
Most érdekelnek a nők? Ahogy kivettem a kérdésből, nem. Ez nem olyan, hogy egyszer van, egyszer nincs.
Haverjaim 90%-a barmit megadna egy olyan csajért, aki szereti a puncit(is)...
Úgyhogy emiatt ne aggódj, nem valószínű, hogy ez tönkretenné a kapcsolatot, de azért nem árt tisztázni a sráccal a kapcsolat elején, ő hogy viszonyulna hozzá, ha néha nyalnál puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!