Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek kisebb a pénisze az átlagnál, mégis képes volt ezen túl lépni és sikeresen tudott ismerkedni?
Figyelt kérdés
Legyen az akár vastagság, akár hosszbeli "hiányosság".2018. márc. 6. 19:02
1/10 anonim válasza:
Én nekem nem sikerült, annyi lelki trauma ért emiatt, hogy egyetlen nőben sem tudok megbízni és nem is fogok. A kompenzálósdit előbb mindegyik megunja...
2/10 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva szerintem is ez a reális. :D
2018. márc. 6. 19:15
3/10 A kérdező kommentje:
Nos, igencsak árulkodó, hogy nem érkeznek válaszok. :D
2018. márc. 6. 19:20
4/10 anonim válasza:
Uraim mi számít nektek átlag alattinak? :D
5/10 anonim válasza:
Pl.: 12cm_3,5cm Ez átlag alatti hossz és vékonyság. A 3,5cm körbemérve még 11,5cm sincs..
6/10 A kérdező kommentje:
Hogy mi számít kicsinek? A 18/5 alatti szerintem már az. :D
2018. márc. 6. 20:41
7/10 A kérdező kommentje:
Na, akkor ezzel meg is van a válasz! :D
2018. márc. 6. 21:30
8/10 anonim válasza:
Nekem 12 centis,de ez sosem érdekelt sem engem, sem az eddigi partnereimet. Tény, hogy volt olyan lány akiben elveszett,viszont neki tágabb volt az addigi barátnőimnél.
10/10 Tseppkoe válasza:
Ismerkedni sokan tudnak, olyankor ez még nem kerül előtérbe.
Vannak átlagtól eltérő, vagyis kisebb hüvelyű nők.
Leírom az únásig ismételt varázs-szöveget is, hogy "használni kellene meganulni"!
Meg még: önbizalom, lelki dolgok.
Lehet úgy dönteni, hogy nem bízom többé 1 nőben sem, de hát a csajok lelkileg sem 1formák nem csak hüvelyileg különböznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!