Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex nőktől kérdeznék, hogy ha férfivel vagytok párkapsolatban akkor nőkkel való szexre nem vágytok?
Figyelt kérdés
Az én véleményem erről az hogy ha lenne biszex párom azért nem csinálnék belőle gondot ha szeretne nőkkel is lenni mert én az taz élvezetet nem tudnám neki megadni amit egy másik nőtől kapna.
És ha vágyna rá miattam nem kéne tartóztatnia magát mert nem okozna fájdalmat vele.
Fura hogy így állok hozzá vagy van akinek ez imponál?
F/42
2019. okt. 16. 20:16
11/11 anonim válasza:
Azért érdekelne, miféle szexuális kényeztetést kap meg egy nőtől, amit tőled nem. Tudsz példát mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!