Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex nőktől kérdeznék, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex nőktől kérdeznék, hogy ha férfivel vagytok párkapsolatban akkor nőkkel való szexre nem vágytok?

Figyelt kérdés

Az én véleményem erről az hogy ha lenne biszex párom azért nem csinálnék belőle gondot ha szeretne nőkkel is lenni mert én az taz élvezetet nem tudnám neki megadni amit egy másik nőtől kapna.

És ha vágyna rá miattam nem kéne tartóztatnia magát mert nem okozna fájdalmat vele.

Fura hogy így állok hozzá vagy van akinek ez imponál?

F/42

2019. okt. 16. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Biszex nő vagyok, férfivel élek. Néha megkívánom a nőket is, de a párom nem egyezik bele.
2019. okt. 16. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
A mostani kapcsolatomban vágyok nőre, de ennek az is lehet az oka, hogy sok minden hiányzik a kapcsolatomból ezèrt kezdek fantáziálgatni, flörtölgetni (nőkkel/pasikkal is) de voltam már olyan kapcsolatban, ahol egyáltalán nem hiányzott más társasága
2019. okt. 16. 21:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy válaszoltatok.

Jól érzem hogy a válaszaitok alapján van valami igazság az én meglátásomban/hozzáállásomban?

Sokan megcsalásként tekintenének rá ha egy nővel félre menne a párom ,de amit írtam szerintem pont azért nem lenne az mert én féfiként más élvezetet nyújtok neki egy nő pedig megint mást.

Pont ezért nem tartom megcsalásnak ha nővel lenne,de ha pasival azt már igen mert azt én is tudom neki prezentálni.

Nem rossz nektek így ebben a kapcsolatban?

Jó mondjuk a 2-es már próbál lépni és igaza is van.

2019. okt. 16. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem van benne igazság (2-es voltam) :)
2019. okt. 16. 21:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem hogy akkor a mostani kapcsolatod ezekszerint nem kielégítő?

Egyik téren sem?

Mert írtad hogy volt olyan kapcsolatod is amiben nem hiányzott semmi.

2019. okt. 17. 08:02
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Nekem a nők csak pótlékok ha épp nincs megfelelő férfi. Lehet kicsit nyersen hangzik, de ez van.

25/N

2019. okt. 17. 08:07
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nagyon jó, hogy így állsz hozzá, látszik hogy biztos vagy magadban, és tudod hogy elég jó férfi vagy hogy a párod téged szeressen :D

Én vágyom nőkre, nagyon is.

A párom szintén bi, és megengedném neki amúgy, hogy sráccal legyen, ha megbeszéljük előtte, de ő nem nyitott se erre, se arra hogy én nővel legyek. Mondjuk elég önbizalom hiányos, és folyton fél hogy elhagyom vmi kis hülyeségért. Ha már bízik magában, na meg elég erős lesz a kapcsolatunk, remélem megengedi :)

2019. okt. 18. 18:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Csupán azért nem tartom megcsalásnak ha nővel lenne a párom mert mint írtam fenntebb az egy másfajta szexuális örömöt ad neki nem olyat amit tőlem kap.

Ha férfivel menne félre az nyílván már nem lenne elfogadott mert azt tőlem is megkapja (ugyanazt) amit a másik pasi adna neki tehát az már bűn lenne a szememben.

Sajnálatos,hogy sok kapcsolatban nem így állnak a nemek ehhez a kérdéshez hisz akkor kevesebb szenvedés lenne egy egyszerű de érthető felfogásnak köszönhetően.

2019. okt. 18. 20:04
 9/11 anonim válasza:
95%
Biszex nő vagyok, alapjában véve a nőket sokkal vonzóbbnak találtam mindig is. Most viszont a párom már jó pár éve egy férfi. Igaz, kívánom a nőket és én is úgy látom a helyzetet, mint te, a párom nem. Szerintem is teljesen más a helyzet, de ha szerinte nem, természetesen tiszteletben tartom, mert nagyon szeretem. Szóval csak a fantázia marad nekem :)
2019. nov. 1. 14:02
 10/11 A kérdező kommentje:

9.

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Valamilyen szinten meg is értem a döntésedet már magamból kiindulva, mert nálam sem minden okés, de hát mint tudjuk nincs tökéletes kapcsolat.

Én is imádom a páromat , de sajnos nálunk a megjelenéssel és a ruházkodással vannak gondok, viszont ez a kis hibája miatt nem cserélném le mert ha tegyük fel egy másik nőnél az rendben lenne amit nála szeretnék az lehet hogy más nem tetszene benne ami a páromban rendben volt.

Így nálam marad az hogy más nöket csodálok meg akik úgy öltözködnek ahogy én szeretném nála.

2019. nov. 5. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!