Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác, akinek már ajánlottak pénzt azért, hogy szájjal kielégíthessék? Ha igen, akkor mennyit ajánlottak? Elfogadtad?
Egy strandon tett ajánlatot egyszer egy háromgyerekes családapa, még 18-19 éves korom körül. Mellettünk feküdtek és mikor egyedül maradtunk, elkezdett dicsérni, hogy milyen jó testem van, mit sportolok stb.
Aztán elmentünk wc-re együtt...
Ott hozta fel a témát. Úgy tettem, mintha homofób lennék, pedig biszex vagyok és tetszett is a pali, de kellettem magam kicsit neki, így 5000e helyett végül egy 10-est adott hogy lecumizhasson! xddd
Igazából nagyon élveztem és jól is szopott, 5 perc alatt megvoltunk és akkoriban még a 10ezer jó pénz volt nagyon! De kapott anyagot tőlem a pénzéért rendesen, nem sajnáltam tőle, alig bírta lenyelni! 😁
Edzőként dolgoztam egy teremben, kint volt a számom plakátokon. Egyszer kaptam egy smst: "üdv! Mennyiért lehetne téged leszopni? Zoli"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!