Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác/férfi, aki fiatal srácnak fizetett már szexért? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Csak férfiak válaszát várom, kort is írjatok.2019. szept. 26. 22:28
1/12 anonim válasza:
Nekem fizettek már. Egy éjszakára húszezret. Egy negyvenes kövér tanárom. 20/f
2/12 anonim válasza:
Fizettem már tininek csak orál volt oda vissza 10ezret adtam neki. 62/f
3/12 anonim válasza:
Ált nekem fizetnek, de egyszer egy 16 éves szűz srácnak fizettem, mert tudtam h nagyon le van égve. jótékonyság féle volt. jól kinyaltam a segét
4/12 anonim válasza:
Fizettem már fiatal,jó testű srácnak,hogy lecumizhassam.Fantasztikus volt.56/F
5/12 K.L.Kiss válasza:
Fiatal srácoknak fizettem már kisebb összegeket, hogy leszophassam őket.
6/12 anonim válasza:
Konkrétan,nem.Az viszont elő furdult többször,Hogy fiatal
fiuknak adtam pénzt a szex után,mert tudom nincs sok nekik..Ez csak kis segítség.És el se akarták fogadni.
Vol aki meg is sértődött.Nem győztem ki engesztelni...
7/12 anonim válasza:
Nekem mar fizettek oralert
Nem bantam meg
8/12 anonim válasza:
Én nem fizetnék érte. Ha jólesik neki, nem a pénzről kell szóljon. 32/bi
9/12 Gabipasika válasza:
18-25 éves vékony nagy farkúnak én is fizetnék, hogy leszophassam és a számba élvezzen.
38/ duci pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!