Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác, akinek már ajánlottak pénzt azért, hogy szájjal kielégíthessék? Ha igen, akkor mennyit ajánlottak? Elfogadtad?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi.2019. okt. 7. 21:17
13/38 anonim válasza:
Oraloztam mar penzert
Nem bantam meg
14/38 kisördög1 válasza:
Izgalmas lenne ha így megvennének..
15/38 anonim válasza:
Igazából ilyen nem volt, inkább az a szituáció volt jellemző ,hogy a megbeszélt közös masztik során egyre erőszakosabb módon akartak többet és többet. Ami már nem volt annyira vonzó.
16/38 anonim válasza:
De jó is lett volna ha valaki azért fizetett volna ,hogy leápoljon.
17/38 anonim válasza:
Kb 200 eurot igertek, hogy engedjem h leszopjanak. Nem mentem bele egyreszt mert nem jott be kinezetre a srac masreszt meg furanak tartottam, hogy penzert adjam oda magam.
18/38 anonim válasza:
A 200 EURO is biztosan valós összeg...
19/38 anonim válasza:
nem muszaj elhinni. Mondjuk nem ertem azt sem miert irna barki valotlan osszeget.
20/38 anonim válasza:
Dániában nudista strandon többször összetalálkoztam egy pasival. Dumálgattunk és tett ajánlatot hogy leszop. Nem kértem pénzt. Super jó érzés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!