Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat a gondolat, sokat fantáziálok róla. Másnál is így kezdődött?
Biszex lány vagyok, szóval nálam kicsit más a helyzet, de régóta olvasgatom ezt a kategóriát, és sok olyan kérdést látok ahol a fiúk azt írják, hogy ugyanígy éreznek mint te. Sokan vannak akiket szintén csak a pénisz érdekel más pasikból.
Hiába vagyok én is biszex, lehet mi máshogy működünk, de nekem fura hogy lehet hogy a fiúkat sokszor csak ez érdekli. Na mindegy ez mellékes, a lényeg hogy igen van ilyen.
Ennyit tudtam csak segíteni bocsi, de majd biztos jön egy okosabb.
Altalaban igy indul, egy fazisa az elfogadasnak, igaz, nehanyan itt megrekednek. De azt ne mondja nekem senki, hogy arcra mindegy hogy nez ki, mert ha csak a penisz szamit akkor lehet ronda, kover ffi is? Ugye hogy nem.
Csak szemelytelenul egy altalanos ferfi nem vonz. De ha megismersz majd egy szimpatikus fiut, aki tetszik es akiben megbizol, egybol fog tetszeni mindene, nem csak a farka.
#3 -as és #4 -es, azért adtam zöld liket, mert pont velem is így volt.
Hogy a pasi farka érdekelt, hogy
mekkora, kinézete, bőrszíne, fanszőrzete, merre hajlik, milyen vastag, eres vagy-sem, makk milyen vastag, milyen színű
Pont így kavarogtak bennem.
Volt olyan 32 éves srác, hogy picit hosszabb volt az enyémnél, de nem tetszett.
Erről beszelhetünk...
29f/Bp
Szia!
Nálam szintén úgy kezdődött, hogy kíváncsi voltam egy másik farokra. Milyen lehet megfogni, az íze, de legfőképp az illata. Nem bánom, hogy kapcsolatot kerestem fiúkkal. Azóta már van ideálom is, és voltam már szerelmes is pasiba.
45/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!