Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ázsiai srác szóba sem jöhetne nálatok?
Dehogynem, évek óta mást se nézek Youtube-on, mint helyes, széparcú ázsiai fiúkat. Nem is ezeket a bumburnyák európaiakat, pláne mióta ilyen szőrös-szakállas torzonborz lett mind...
Kérdező, te most valaki másról írsz, vagy saját magadat helyezted ki harmadik személybe?
5-ös, valóban élnek europidok Ázsiában... reméljük, azzal is tisztában vagyunk, hogy az "európai" meg lehet számi, nyenyec, tatár, baskír, karacsáj, balkár, kumik, nogáj, sőt, még kalmük-mongol is.
Mondjuk, személy szerint jobban díjaznám (már ha én most bárkit is keresnék), ha olyan ázsiait pottyantana elém a sors, akinek a nyelvét is tanultam, kultúráját is jól ismerem, nem csak úgy random... persze ettől még a többi ázsiai is tetszik.
2-es, "kicsi a farkuk", és legalább az orruk sem akkora, mint valami Depárgyiőnek! El nem cserélném a kettőt!
12#
Szép troll..
Amúgy szakállas sárgák is léteznek ám, nem csak koreai twink szépfiúk
Gondolom a kérdésedben elsôsorban a távol-keleti fiúkra gondoltál.
Nekem többségük nem tetszik, de nyilván itt is akad kivétel,van akivel szívesen eltöltenék egy forró éjszakát.
Nálam jöhet.
Az ázsia lányok okésak,a fiuk miért lennének tiltolistán?
nekem is bejönnek, a szálkás ázsiai srácok... és igen, jó lenne ha nem csak videón végre :D
F/47/bi
Távol-keleti jöhet :)
De ne legyen kortalan cuki kisfiús kinézete, ahhoz én már öreg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!