Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, egyetemi kollégiumba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, egyetemi kollégiumba nektek volt valami élményetek fiúval? Pl zuhanyzóban? Hogyan lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Most leszek másodéves, de előző évben is tapasztaltam már olyat hogy valaki a zuhany alatt veri, de nem mertem oda menni.

2019. aug. 23. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen történt és tudta a srác hogy ott vagy akkor nyugodtan közepedhetsz felé szerintem, nem valószínű hogy ellenkezni fog.
2019. aug. 23. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
jah ,ha látod,hogy valaki veri,állitsd fel azt ugy verd hogy lássa,azatn leghet egymasnak estek..nekem is volt ilyen,kanossag mindent felül ir
2019. aug. 23. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, de nem én akartam...
2019. aug. 23. 09:43
 4/7 -remete- ***** válasza:
71%
azért ha én nem veszem észre verés közben hogy más is jelen van és oda jön hozzám lehet megijedek és ütök. :D
2019. aug. 24. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Középsulis koliban volt. Ha nem takarod el amikor feláll, vagy feltünően nézel mást,akinek áll neki,vagy veri,akkor már szabad a pálya.
2019. aug. 25. 07:48
 6/7 -remete- ***** válasza:
Érdekes lehet. Sose tapsztaltam ilyet. Izgi lett volna kivárni mi lesz a vége.
2019. aug. 25. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Reszegen leszoptam egy sracot. Eloszor a zuhanyzoban majd a szobajaban
2019. aug. 26. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!