Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak? 26 F biszex srác

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabinagy kérdése:

Mit csináljak? 26 F biszex srác

Figyelt kérdés

Eljőttem testvéremhez látogatóba(25 L) akinek van egy párja.26 F Ritkán találkozom velük, hiszen messze laknak. Vannak közös gyerekeik. Szép környezet, ház stb. Korábban mikor itt voltam észre vettem a sógoromon valamit, hogy megsimogat, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Ittunk. Máskor pedig majdnem csók volt.akartam de vissza fogtam magam Egyszer sokat ittunk aztán megölelt én is őt. Elkezedtünk smarolni. Nagyon élveztem, de tudtam hogy ez nem helyes. Ettől függetlenül kettesben voltunk.. Leallitottam hogy ezt nem szabad, biztos ezt akarod stb de mondta hogy igen. Látszott rajta hogy mennyire várta ezt a pillanatot és persze én is.

Végül elmentünk mi is aludni. Másnap nem szólt hozzám, került. Rá egy napra sem beszéltünk. Senki nem tudja hogy mi történt csak mi ketten. Szerintetek beszéljek vele erről? Azt látom hogy nem bánta meg, de nem tudjuk kezelni a helyzetet.

2019. aug. 20. 06:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A sógoroddal kikezdeni, maradjunk annyiban, nem volt a legetikusabb. Könnyen elvesztheted a húgodat, mint testvért. Ha már megtörtént, akkor próbálj meg leülni a sógoroddal kettesben, és megbeszélni vele a történteket.
2019. aug. 20. 08:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem kezdtem ki vele, hanem csak megtörtént.
2019. aug. 20. 08:16
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Küld át hozzám tesódat és elintézem, hogy kvittek legyetek ;)
2019. aug. 20. 08:59
 4/16 A kérdező kommentje:
A tesóm nem tud róla és nem is szeretném neki elmondani
2019. aug. 20. 09:02
 5/16 A kérdező kommentje:
Ma az utolsó napon jól éreztem magam és ő is. Felszabadult volt. Ritkán Szemeztunk félve.
2019. aug. 20. 15:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tisztában van vele ki és mi vagy. A nővéred kije és mije. Lépéseket tett, kockáztatott, de nem sikerült jol a szinre lépés mivel nem ment tovább a dolog. Én szerintem kiván, de fél. Kedveli tesod akit nem akar megbántani, vonzodik hozzád. Csalodottságot, sértettséget, félelmet érzek ebben a sztoriban az ö részéröl
2019. aug. 20. 15:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben egyetértek veled. Igazad van. Én is így láttam és érzékeltem. De azt láttam rajta mikor elbucsuztunk egymástól hogy szomorú. Erzekeltettem vele a napokban hogy ne kerüljön és ez sikerült.
2019. aug. 20. 15:53
 8/16 anonim ***** válasza:
54%
Igen szomoru, mert tudja hogy van kölcsönös vonzalom, de a távozásoddal nem lesz mostanában legalábbis semmire. Miért nem beszéled meg vele hogy legyen egy közös programotok? Ez rajtad mulik. Vagy add meg magad a vágyaidnak/vágyaitoknak. Vagy felejtsd el. Félre értés ne essék nem bántásképp mondom,csak nem egyszerü szitu, de a legrosszabb amit tehetsz az pontosan az amit csináltál. Vagy csináld rendesen vagy ne csinálj semmit.
2019. aug. 20. 15:59
 9/16 A kérdező kommentje:

Igazad van. Biztos nem tud rajtam kiigazodni, hogy mit akarok.

Sajnálom hogy nem tudtam vele megbeszélni így valószínűleg ő is agyal.

Viszont ma már haza kellett mennem.

600 km

Legközelebb lehet hogy csak egy hónap múlva megyek

2019. aug. 20. 16:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom beszéltek addig is?
2019. aug. 20. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!