Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ilyen biszex srácok?
Figyelt kérdés
Szóval abban a helyzetben vagyok, hogy kezdek arra gyanakodni, hogy valószínűleg biszexuális vagyok. Az a kérdésem, hogy van-e itt olyan srác, aki esetleg szintén sportolt középiskolában, aztán kezdett erre rájönni? Elmondtad a csapattársaidnak, vagy titkoltad? Barátnőd tudta rólad?
20/F
2019. júl. 13. 11:22
2/6 anonim válasza:
Igen volt igy de pár emberen kivül senki se tudta meg
3/6 anonim válasza:
leszopiznèk egy ilyen srácotxd
19/f
4/6 anonim válasza:
Vagyunk hát!
Sőt!
Aki akar ismerkedni, az írhatna is.
25/f
5/6 anonim válasza:
Van,ilyen.en nem mondtam el,de kiszurtuk egymast,egy tekintet eleg volt,es tudtuk mi ujsag.es akkor osszejottunk.de baratnomnek nem mondtam el
6/6 anonim válasza:
Nagyon helyes! Ha nem tudja, nem fáj! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!