Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak? 26 F biszex srác

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabinagy kérdése:

Mit csináljak? 26 F biszex srác

Figyelt kérdés

Eljőttem testvéremhez látogatóba(25 L) akinek van egy párja.26 F Ritkán találkozom velük, hiszen messze laknak. Vannak közös gyerekeik. Szép környezet, ház stb. Korábban mikor itt voltam észre vettem a sógoromon valamit, hogy megsimogat, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Ittunk. Máskor pedig majdnem csók volt.akartam de vissza fogtam magam Egyszer sokat ittunk aztán megölelt én is őt. Elkezedtünk smarolni. Nagyon élveztem, de tudtam hogy ez nem helyes. Ettől függetlenül kettesben voltunk.. Leallitottam hogy ezt nem szabad, biztos ezt akarod stb de mondta hogy igen. Látszott rajta hogy mennyire várta ezt a pillanatot és persze én is.

Végül elmentünk mi is aludni. Másnap nem szólt hozzám, került. Rá egy napra sem beszéltünk. Senki nem tudja hogy mi történt csak mi ketten. Szerintetek beszéljek vele erről? Azt látom hogy nem bánta meg, de nem tudjuk kezelni a helyzetet.

2019. aug. 20. 06:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen
2019. aug. 20. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Közben kiderül minden, hidd el. Ha pedig ugy alakul keress fel és elfeledtetek veled mindent ;)
2019. aug. 20. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy kikezdtél a sógoroddal, vagy csak hagytátok, hogy megtörténjen, ami megtörtént. A lényegen nem változtat. Mindketten sokat veszíthettek, ha folytatjátok, és a húgod megtudja.

2019. aug. 21. 07:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb nem közeledik akkor ne beszéljetek róla.

Ha viszont mégis van valami akkor illene tisztázni,hogy mi merre mert ő már egy családos valaki.

Ráadásul a tesóddal ami plusz offolja (kellene) a dolgot a részedről.

Ami egyébkén egy elég gáz dolog az annyi max,hogy ha a pasi kiványcsi hetero akkor kurtok egyett,hogyvtudja mien de semmi több. Ott lehet úgy csinálni,hogy rossz élmény legyen akkor tőled biztosan elpártol.

2019. aug. 25. 13:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Eljőttem testvéremhez. Nem történt semmi a pasival.
2019. okt. 5. 15:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szegény húgod... valószínűleg már csalta/csalja a férje pasikkal.

Én ha megtudnám, hogy az öcsém nem szólt, hogy rámászott a férjem, igen kiborulnék... és csalódott lennék. Hagyod hogy kihasználja a testvéredet.

2023. dec. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!