Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti szemetekben mennyire marad férfi egy passzív biszex srác?
Párom biszex, és a subom. Teljesen alárendeli magát nekem.
Ő a legszexibb, legférfiasabb pasi az egész Földkerekségen ♥
Semennyire, mert én vagyok a szub egy kapcsolatban.
És látni, h a pasimat d*gnák, az számomra elég férfiatlan lenne.
L
Az ágyban kizárólag én vagyok a domina, a párom meg egy jól nevelt alárendelt sub :) (különben bünti van, tudjátok ;) )
Igazából a dominancia benne is megvan, elég komolyan elő is tudná adni, ez sajnos miattam nem megy - pánikbeteg vagyok, amikor próbáltuk akkor nagyon féltem és nem élveztem egyáltalán (nincs oka, a pánikrohamjaim irracionálisan történnek, bármelyik területen - benne is abszolút megbízok, nem tudom mi jött rám)
De szerencsére a sub szerepet is nagyon élvezi (fizikai bizonyíték van rá, hehe) és én is teljesen benedvesedem közben, szóval minden okés :)
A mindennapi életben viszont nem ő az alárendelt, egyenlőek vagyunk, de át is szoktam neki passzolni az irányítást, ha pl. dönteni kell valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!